Nyheder

Anmeldelse af AVG Anti-Virus

Anmeldelse af AVG Anti-Virus

AVGs sikkerhedssoftware anvender adskellige beskyttelseslag. Det første lag er naturligvis dens antivirusmaskine. Denne del af softwaren scanner dine filer og sammenligner dem, i en database, med kendte trusler. Dette er en længe anvendt standard i antivirusindustrien, den er effektiv, men ikke altid omfattende nok. For at tage kampen op med problemet fra de allernyeste trusler samler AGV real-time infektionsdata fra kunder, som har valgt at være del af Zero-Day dataprojektet. På denne måde kortlægges trusler lynhurtigt og inficerer så få brugere, som muligt.

Et andet beskyttelseslag, som AVG yder, er dens beskyttelsesskjold ved socialt netværksarbejde. Sites som Facebook, Twitter, Reddit og andre er blevet instrumenter til forbrug og deling af indhold. Uheldigvis kan man ikke stole på ethvert link, som man ser på sociale netværk. AVG Social Networking forhindrer, at man følger et farligt link til det forkerte internetnaboskab.

AVG Anti-Virus efterlader kun et svagt aftryk på computerens systemresourcer. Dette skyldes, at den venter på, at din computer bliver uvirksom og i stilstand, før end den prøver på at gennemføre en dybtgående systemscanning. Yderligere ved AVG hvilke filer, den tidligere er scannet og springer dem over, hvis der ikke har været nogle ændringer af filen siden sidste scanning. Dette nedsætter effektivt scanning til en brøkdel af den tid, som det ville tage at scanne hele dit drev.

Et område, inden for hvilket AVG udmærker sig og som mange mindre antivirusløsninger fuldstændig udelader, er beskyttelse ved spil online. Spil som "World of Warcraft", "Star Wars: The Old Republic" og mange flere, lagrer alle betydelige mængder af privat data, både på deres servere og på din computer. AVG beskytter denne data mod de virkelige skurke, som strejfer rundt i Azeroth eller Tatooine.

AVG Anti-Virus er en effektiv antivirusløsning, som både rummer et robust funktionssæt og et intuitivt interface. Selskabet AVG Technologies fastholder en af de bedste databaser mod trusler inden for denne industri. Vi synes specielt godt om dens Zero-Day infektionssystem. AVG forstår alle de komplicerede trusler, som din computer står over for i nutidens hurtigt skiftende onlineverden - og den viser det.

 

Download AVG Anti-Virus

Køb AVG Anti-Virus på tilbud

 

Skulle du være en af vores norske brugere, så kan vi også anbefale dig DownloadCentral.no, hvor du kan læse en norsk anmeldelse af AVG og downloade programmet på norsk ligeså.