Nyheder

Anmeldelse af Avira Total Security Suite

Anmeldelse af Avira Total Security Suite

For at holde din computer fri for infektioner og for at forøge dens ydeevne, kræves det, at du installerer forskellige applikationer og at du konfigurerer hver enkelt. Hvis dit foretrukne firma er Avira, kan du prøve Avira Total Security Suite, deres alt-i-ét værktøjssæt til beskyttelse.

 

Installationen er nem

Selv om den ikke kan udelade konfigurationsprocessen, gør Avira Total Security Suite det lettere for dig at gøre brug af tre selvstændige Avira værktøjer, som du ellers skulle være nødt til at installere separat. Programgruppen indbefatter en antivirus (Avira Antivirus Pro), Avira System Speedup til at forbedre dit systems ydelse og Avira Phantom VPN til at hjælpe dig med at anonymisere din internetforbindelse med en VPN-løsning.

Hvert af disse værktøjer kan installeres ved brug af Avira Launcher, som er det værktøj, du rent faktisk downloader. Avira Launcher kan installere og styre alle tre apps og de udstyrsenheder, som de anvendes på og leverer også adgang til andre Avira signerede produkter.

 

Holder trusler borte fra din computer

Avira Antivirus leverer real-time beskyttelse mod alle former for trusler, idet den er afhængig af den anerkendte Avira antivirusteknologi for at få sine definitioner. Herudover lancerer den forskellige scanningsmuligheder og tilbyder dig mulighed for at vælge scanningsstedet (lokale, eller flytbare drev, Windows systemmappe, My Documents, aktive processer etc.), eller blot valgmulighed for en hurtig, fuldstændig, eller brugerdefinerer analyse.

Avira Antivirus fremkommer også med scanningsplanlægning og rapporteringsmuligheder.

Internetsikkerheden leveres af Windows firewall, som du kan skabe adgang til via Antivirus brugerfladen til konfigurering af reglerne for denne.

 

Overvåger og forøger systemydelsen

Avira System Speedup kan bedømme din computers ydelse og køre et sæt optimeringsoperationer med det formål at reducere dens opstartstid og forbedre dens ydelse i det hele taget.

Modulet sætter dig i stand til at vælge mellem forskellige styrkemåder for at træffe afgørelse mellem hastighed og energibesparelse og inkluderer en overflod af værktøjer til fil- og diskstyring (dubletfinder, filsletter, defragmentering af harddisken etc.), optimering af registreringsdatabasen, netværksstyring, afinstallation af overflødigt software, sikkerhedskopiering og gendannelse.

 

Skjuler din online identitet ved brug af VPN

Sidst, men ikke mindst, har Avira Total Security en VPN applikation, som kan anonymisere din internetforbindelse og således beskytte din online identitet, når du navigerer og surfer på internettet. Ved at omdirigere trafikken gennem en VPN-server, bliver det vanskeligere, og næsten umuligt, at opsnappe din sande identitet.

Nyd en sikkerhedsløsning fra Avira, der er fuldt ud forsynet med funktioner. Avira Total Security gør det lettere for dig at anvende tre forskellige Avira produkter og den tilbyder den nyeste teknologi for at hjælpe dig med at sikre computeren og modvirke malwareangreb. Ydermere er den disponibel for køb til en lavere pris, end du skulle betale, hvis du købte de tre produkter hver for sig.

Læs mere om, og download, Avira Total Security hos Avira

Få en oversigt over danske forhandlere af IT-løsninger på ABCsiden.dk