Nyheder

Anmeldelse af Norton 360 Premium

Anmeldelse af Norton 360 Premium

De fleste internetbrugere føler sig beskyttet imod cyberangreb. Mange bruger nettet til stort set alt fra indkøb til informationssøgning, men tænker ikke over, hvordan de beskytter de oplysninger, de sender ud. Med programmer som Norton 360 Premium kan du beskytte både dig selv og de nærmeste på nettet. Ingen ønsker, at deres følsomme data bliver misbrugt, men desværre oplever mange at det sker, så beskyt dig selv og andre med et Norton-abonnement.

 

Hvad er det særligt ved Norton 360 Premium?

Norton er udstyret med mange funktioner, men den primære er at beskytte de oplysninger, som du deler på nettet. Norton 360 Premium er til dig, som gerne vil passe på dig selv og din familie. Nortons software anvender mange forskellige programmer til at sikre sig fuld beskyttelse for alle digitale trusler. Et abonnement samler følgende ét sted: Real Time Threat Protection, Secure VPN, Smart Firewall, Password manager, Back-up Cloud, SafeCam og mere. Dit Norton 360 Premium abonnement kan bruges til at beskytte op til 10 forskellige devices (PC, Mac, Smartphone eller tablet) og tilbyder forældrekontrol for de mindste. Norton 360 Premium kan installeres under Windows 7, Windows 8 og Windows 10 - læs her hvordan du får Windows 10 gratis. Du kan ligeledes installere Norton 360 på din Mac-computer og på Android enheder.

 

Smart Firewall

Norton har opbygget en smart Firewall, hvis funktion er at overvåge al online trafik, som din computer udsender og modtager. Ved hjælp af den Firewall, kan eventuelle cyberangreb undgås ved at blive blokeret, inden angrebet når din information.

 

Anti-Spyware, malware, anti-virus & Ransomware protection

Norton bruger AI (artificial intelligenece) til at beskytte dine devices imod skadeligt software, overvågning og virus. Deres beskyttelsesprogram er verdens største civile cyper-intellegence netværk, så du kan være sikker på at have adgang til hjælp 24/7 på alle dine devices.

 

Password manager

Gode kodeord er essentielt for god sikkerhed, desværre kan de være svære at huske. Med Nortons Password Manager behøver du ikke bruge en masse tid på at finde på det perfekte kodeord - eller huske dem. Programmet forslår avancerede kodeord og gemmer den i skyen - efter de er blevet krypteret, så de ikke kan ses af andre. På den måde slipper du for at bruge det samme kodeord igen og igen.

 

Cloud-BackUp

Computeren er essentiel i mange sammenhænge i dag - derfor er det også vigtigt at kunne erstatte den, hvis den skulle gå i stykker. Hvis du bruger din computer til arbejde eller skole, så vil mistede filer gøre, at du skulle lave meget arbejde om - derfor er det vigtigt, at du kan have en backup klar, hvis der skulle ske noget. Når du har en backup, skal du blot hente alle dine gemte filer ned fra en sky, hvis de gamle blev krypteret af ransomware eller slettet. Med Norton 360 Premium får du 75GB plads til at lave backups af dine devices.

 

SafeCam

En af de typiske cyberangreb sker igennem dit webcam. Spyware kan bruges til at tage kontrol over dit webcam - uden at du ved det. På den måde kan cyberkriminelle hurtigt komme i besiddelse af videoer og billeder, som de ikke skal have. Nortons SafeCam blokerer alt uautoriseret brug af dit WebCam.

 

Secure VPN

Du har nok før prøve at bruge offentligt wi-fi - fx på en cafe. Selvom det virker sikkert, er det ikke altid det - også selvom det er beskyttet med kodeord. Hvis du bruger VPN (Virtual Private Network) bliver al data beskyttet og krypteret - uanset hvor du er, og hvilket wi-fi du bruger.

 

Kan Cyberangreb ramme dig?

Mange føler, at de ikke vil blive ramt af cyberangreb - hvilket også er, hvorfor mange ikke bruger beskyttende software. Dette gør det nemmere for hackere i at fx stjæle penge igennem elektronik. I 2017 mistede omkring 978 millioner brugere samlet $172 milliarder (1.160,9 milliarder dkk) på globalt plan. Dette er i gennemsnit $142 (965,84 dkk) et offer mister per angreb.

 

Mange af dem, der bliver ramt af angreb, har også meget ens vaner på nettet. De bruger typisk det samme kodeord alle steder - hvilket gør, at når en hacker først har fået adgang til en konto, kan personen nemt få adgang til resten af ens konti og profiler. De fleste følte også, at chancen for, at de ville blive ramt, var lave, og at de var varsomme med, hvor de delte oplysninger. Det er oftere normale brugere der bliver hacket, end store firmaer. Dette skyldes at normale brugere ikke anvender beskyttende data som Norton, og at firmaer typisk bruger meget tid og mange penge på at beskytte dem selv online.

 

Hvad er vigtige tommelfingerregler på nettet?

Med et par enkle tommelfingerregler, kan nettet nemt være uden risiko for angreb.

 

-        Lav altid unikke kodeord. Husk at jo længere dine kodeord er, jo mere sikre er de også. Du kan gøre dig selv en tjeneste at bruge ord og tal, som har bestemte betydninger for dig, så du nemmere kan huske dem.

 

-        Hvis du bruger offentligt wi-fi, så vær opmærksom på, hvilke oplysninger du giver, og hvor du logger ind. Du kan sagtens google og streame, uden du deler følsomme oplysninger, men brug altid private forbindelser til at booke tid hos lægen eller logge på din netbank. Hvis du vil slippe for bekymringer helt, så anvend en VPN-tjeneste så alt dit data er krypteret.

 

-        Lad vær med at svare mærkelige telefonopkald eller beskeder fra folk, som du ikke kender, og lad altid vær med at klikke på mistænkelige links - de kan nemt indeholde forskellige virusser, som du ikke ønsker.

 

-        Hver gang du opsætter noget nyt elektronik, som fx en ny router, så skift altid kodeordet. Selvom standardkoden for enheden som regel er lange og avanceret, vil du altid være mere sikker med et, som du laver selv.  

 

-        Beskyt dine devices med programmer, som beskytter på flere forskellige platforme, såsom Norton. Når du bruger professionelt software, ved du, at kvaliteten er i top - samtidig tilbyder de fleste udbydere, indenfor sikkerhedssoftware, som regel også kundeservice, så du altid kan få hjælp, hvis der skulle ske noget. En anden fordel er også at programmer som Norton også altid opdaterer deres sikkerhedssystemer, så du altid er sikker imod angreb - uanset hvor avancerede de bliver.