Nyheder

Anmeldelse af Norton AntiVirus Plus

Anmeldelse af Norton AntiVirus Plus

Når vi går online og bevæger os rundt på internettet med vores digitale enheder, er der risiko for, at vores enhed kan blive inficeret med virus. Det er derfor, at rigtig mange vælger at investere i Antivirus-software-programmer, som er specifikt designet til at opsøge, forebygge, finde og fjerne virusser og andre ondsindede programmer og typer af malware på dine digitale enheder.

Derfor kan et godt antivirusprogram forhindre, at der sker skader på dine filer og sørge for, at andre ikke kan få adgang til dine følsomme oplysninger. Med Nortons AntiVirus Plus program får du utrolig kraftfuld beskyttelse af din digitale enhed og alle de personlige oplysninger, som den opbevarer.

Hvad følger med Norton AntiVirus Plus?

Norton AntiVirus Plus giver dig realtidsbeskyttelse mod meget mere end bare virus. Du får beskyttelse mod malware, spyware, ransomware, phishing og andre former for online trusler. Det er nemlig designet til at give dig og din digitale enhed endnu flere lag af beskyttelse, der er inkluderet i firewallbeskyttelse. Med det smarte Password Manager kan du samtidig både generere og opbevare dine adgangskoder. Det betyder, at du kan logge sikkert ind på websteder, og du ikke skal bekymre dig om at huske på svære adgangskoder.

Hos Norton mener de aldrig, at du skal nøjes, når det kommer til din digitale sikkerhed. Derfor får du med et Norton AntiVirus Plus program:

  • Realtidsbeskyttelse mod trusler
  • Antivirus til Windows og antivirus til Mac
  • Password Manager
  • Dynamisk firewall til din computer eller Mac
  • To GB Cloudbackup på din PC.

Det er disse avancerede antivirusfunktioner, som hjælper dig med at beskytte dine enheder mod online trusler og beskytter dine personlige og økonomiske oplysninger lige så godt, som var de gemt væk i en bankboks.

Norton 360

Norton AntiVirus Plus indeholder mange fordele og gode funktioner, men det er ikke en helgarderet beskyttelse af din digitale tilstedeværelse. Det er det nye Norton 360 abonnement til gengæld. Det findes i tre udgaver: Norton 360 Standard, Deluxe og Premium. Med et Norton 360 abonnement får du de samme fordele som ved AntiVirus Plus, men for kun en lille stigning i prisen får du også meget mere plads på din Cloudbackup, Secure VPN og SafeCam med i pakken. Skifter du til et Deluxe eller Premium abonnement, får du ovenikøbet forældrestyring og installation på mange flere enheder oveni. Når du abonnerer på et af 360 abonnementerne, opnår du derfor en all-around beskyttelse af dine digitale enheder, og du skal ikke længere bekymre dig om din digitale sikkerhed.

Hvordan får jeg Norton AntiVirus Plus?

Norton AntiVirus Plus fås på abonnement og skal betales årligt. Ét abonnement gælder for én enhed, og programmet fungerer både på PC og Mac computere. Dit abonnement træder i kraft, så snart betalingen er modtaget, hvorefter du kan installere dit AntiVirus program og modtage øjeblikkelig beskyttelse.

Tilfredshedsgaranti

Ingen kan beskytte mod al cyberkriminalitet, men hos Norton er de så sikre på deres antivirus program, at de giver deres kunder 100% virus protection promise. Det betyder, at hvis du er så uheldig alligevel at få en virus eller malware, som Nortons eksperter ikke kan fjerne fra din enhed, får du pengene tilbage for dit køb.

Download Norton Antivirus Plus