Nyheder

Avast Secure Browser

Avast Secure Browser

 

Så den ikke bliver hacket, så kryptiske hjemmesider ikke kan stjæle dine data eller fodre dig med virus. Eller måske et program, der søger for, at du ikke kan blive overvåget i dine online handlinger.

Det kunne jo være, du gerne vil have din mailadresse, dine koder og din søgning for dig selv.

Du er så heldig, at det program, der kan gøre alle disse ting, er nævnt øverst i denne artikel.

Sikkerhed online er en god investering

Med Avast Secure Browser bliver din browser og de sider, du er forbundet med via din browser, sikret.

Det kunne være din mail, som du via programmet selv kan overvåge, så du er sikker på, at der ikke logger andre enheder på, medmindre du ønsker det.

Altså får du dit eget net, som forbinder dine konti til dig, og dermed mindsker muligheden for et angreb eller en virus.

Den kan hjælpe din online færden ved f.eks. at blokere skadelige hjemmesider, der udelukkende eksisterer for at fodre dig med virus og stjæle dine oplysninger.

Med Avast Secure Browser får du mulighed for selv at bestemme, om du vil tage del i de reklamer, der hagler ned, lige så snart du åbner for en browser.

Du bliver altså muliggjort i at danne din egen private browserbrug, ikke privat som på de sociale medier, men faktisk privat ved ikke at kunne forfølges.

Gør dine online handlinger private

Din privatprofil på de sociale medier har f.eks. et feed, der er tilpasset dig, og ikke er ens for andre end dig. Med Avast Secure Browser får du privat browserbrug ved kun at få stillet de ting til rådighed, du selv har lyst til.

Det er ikke længere op til forbrugerne at bestemme, hvordan din online færden skal være, det bliver derimod din egen.

Forestil dig engang, at du ikke får reklamer og links til hjemmesider, som du får at vide, du har behov for at besøge.

Forestil dig, at du ikke mødes med søgeresultater, der ikke er specifikt udregnet til dig. Men at du faktisk får svar på din søgning på den mest objektive måde, der er mulig for dig.

For nogle lyder det som det internet, vi kender i dag, men det kunne ikke være mere forkert. Det er det internet, vi skal købe os til gennem brugen af Avast Secure Browser.

Undersøg om dine behov tilses med Avast

Om du vælger at installere Avast Secure Browser eller ej, vil du helt sikkert gerne vide mere om Avast. Find mere på Avast-Antivirus.dk.

På linket kan du finde rig mulighed for at finde det Avast-produkt, du har behov for. Måske skal du have et antivirusprogram, der er bedre, end det du har nu. Måske skal du bare have et, da dit eget er udløbet.

I hvert fald er det besøget værd, så du kan færde dig nogenlunde sikkert på the World Wide Web.