Nyheder

Beskyt din computer - Få en komplet sikkerhedsløsning

Beskyt din computer - Få en komplet sikkerhedsløsning

Alle vores personoplysninger er nemlig tilgængelig online, og de vil gøre alt, hvad de kan for at få adgang til dem. Det er selvfølgelig angstprovokerende at bevæge sig rundt online velvidende om, at det kan resultere i, at du bliver frarøvet vigtige personoplysninger. Heldigvis er der sikkerhedspakker fra forskellige udbydere, som kan være dit værn mod ubudne gæster, så du kan bruge internettet uden bekymringer. Her i teksten ser vi nærmere på sikkerhedspakken fra NorthGuard, som er en af de mest anerkendte på markedet.

Undgå vira, malware og alle de andre negative ting

Der er et hav af lumske fare, du kan støde på, når du bevæger dig rundt online. Og faktisk er sandheden, at du nok slet ikke opdager, at du bliver ramt. Der er nemlig mange forskellige former for vira, du kan blive ramt af. Eksempelvis er malware, som gør din computer ekstremt langsomt, hvilket som sådan ikke er farligt, men det kan hurtigt blive et stort irritationsmoment. Derudover findes der også vira, som kan snuppe vigtige oplysninger til din bank eller lignende, hvorfor det kan få fatale konsekvenser.

Med sikkerhedspakken hos NorthGuard får du et antivirusprogram, som kan holde alle disse problemer langt væk, og du kan derfor rolig bevæge dig rundt online uden de store bekymringer. Du skal nok blive informeret og farlige side, og skulle du blive ramt af et angreb, vil de forskellige hackerangreb blot ryge ind i en dit forsvarssystem.

Din bankoplysninger vil aldrig mere blive gemt

Når du handler online, eller hvis du bruger din netbank, vil du skulle taste dine oplysninger ind – naturligt nok. Dog er det farlige her, at du på nogle sider vil få gemt disse oplysninger til senere brug. Det er smart, men det gør hackerens arbejde til barnemad, og det skal du naturligvis ikke ud i. NorthGuards antivirusprogram blokerer derfor selv disse oplysninger, så de ikke bliver gemt online, uanset hvor du har brugt dem.

Simpelt at installere

Udover ovenstående får du en række andre fordele, som kan gøre din færden online meget mere sikker. Som en sidste ting kan nævnes en cloud-integreret sikkerhedskopiering, som sørger for, at du ikke mister dine ting, selvom det skulle gå helt galt.

Men hvad kræver det at installere noget så kompleks?

Det kræver faktisk ikke specielt meget, fordi NorthGuard har lavet alle deres guides simple, men også på dansk. På den måde kan selv ikke IT-kyndige klare opgaven. Skulle det alligevel blive en lidt for stor mundfuld, har de en support, du kan skrive til døgnet rundt, ligesom de også kan bruge fjernstyring, hvor de overtager din computer og installerer det for dig.

Det giver et hav af muligheder at bruge internettet, men med mulighederne kommer en række risici, hvilket du skal være rustet til.