Nyheder

Find det rigtige it-udstyr til dine softwareprogrammer

Find det rigtige it-udstyr til dine softwareprogrammer

Det kan være en jungle at finde det rigtige it-udstyr på markedet. Ofte er der tale om udstyr, der kun med nød og næppe kan bruges bare to til tre år frem i tiden, hvis du vælger det billigste. Det er et problem, der især kan opstå, hvis du har brug for dit yndlingssoftware. De ældre computere har svært ved at køre et stort program, der egentlig er bygget til nyere og stærkere processorer og computere med meget ram.

Det har derfor aldrig været vigtigere at sammenligne de forskellige former for it-udstyr, som det er i dag. Tag derfor et ekstra godt blik på alle de fordele, du kan få ved at vælge det rigtige it-udstyr fra for eksempel Logitech.

Har du kvalitetssikret og innovativt it-udstyr, vil dine egne arbejdsprocesser blive optimeret, og jeres organisation vil kunne optimere samarbejdsprocessen markant. Det betyder mindre tidsspilde med at forbinde mange forskellige slags samarbejdspartnere til en helt tredje type software.

I den sidste ende skaber det en gnidningsfri og effektiv kommunikation mellem grupper – for eksempel ved videoopkald. Hvis du har et stykke hardware, som ikke kan forbindes til en anden type software, er det ikke bare et problem for dig, men for alle samarbejdspartnere.

Vi har tre relevante produkter, som du skal vælge, hvis du vil have it-udstyr til en digital verden. Det allervigtigste er, at du skal stille krav til dit udstyr og din udbyder. Vælg det it-udstyr, som du føler dig tilpas med, og som giver de fleste fordele for alle de involverede parter.

  1. Logitech BCC950 ConferenceCam

Dette populære webcam til videokonferencer er det perfekte kamera til billige penge set i forhold til dets performance. Det giver klar lyd og video af HD-kvalitet. Det er alt, hvad du har brug for til et videoopkald med cirka fire personer i et lokale.

Med designet er der især tænkt på små og produktive teams. Det har derudover retningsuafhængige højttalere og en mikrofon med støjreduktion, så alle mødedeltagere kan høre alt og blive hørt på en afstand op til 2,5 meter. Det er til alle private kontorer og hjemmekontorer.

  1. Logitech Zone Wireless Bluetooth

Disse ledningsfrie Bluetooth-høretelefoner har aktiv støjreduktion, der gør de åbne kontorlandskaber til stille og rolige koncentrationslokaler. Du kan med disse høretelefoner koncentrere dig ekstra meget. Tænk det som et personligt og stille rum, når du tager disse høretelefoner på.

  1. Logitech MK540 Advanced

En arbejdsstation skal helst indeholde et godt tastatur og en god mus, hvis du skal kunne arbejde effektivt og koncentreret uden nedslidningsskader. Du får et trådløst kombisæt med hurtig tilslutning ved hjælp af Logitech Unifying USB-modtager. Denne forbindelse er krypteret og stort set uden forsinkelser. Det gør dit software så godt som muligt.