Nyheder

Fjern DRM-beskyttelsen fra filer

Fjern DRM-beskyttelsen fra filer

Et godt eksempel er Apples iTunes Store hvor du kan købe musik og film, men må finde dig i at de købte filer er begrænset med DRM - med andre ord, så er det lovligt indkøbte musik eller film yderst begrænset. Et andet eksempel fra Danmark er TDC Play, der tillader download af alle de nyeste musiknumre. Men alt den musik du downloader, er ligeledes begrænset med DRM-beskyttelsen.

Hvis du ønsker at have din lovligt indkøbte eller downloadede filer for dig selv 100% og ikke begrænset af DRM-beskyttelsen, så vil vi anbefale at du anvender softwaren Soundtaxi til at fjerne DRM-beskyttelsen fra alle dine filer.


Download Soundtaxi


  • I det følgende vil vi kort beskrive hvordan du anvender Soundtaxi til at fjerne DRM fra filer. Start med at downloade og installere Soundtaxi i Windows.

 

  • I løbet af installationen vil du blive bedt om at tilføje et såkaldt enhedsprogram som hedder "SndTAudio Enheder til lyd, video og spil" - det skal du acceptere, da det understøtter fjernelse af DRM i Windows.

 

  • Når du er inden i Soundtaxi skal du via menupunktet "Select Files" hente alle de filer ind i programmet som du ønsker at fjerne DRM fra. Du kan hente både filer og mapper til Soundtaxi.

 

  • Hvis du f. eks har downloadet WMA musik fra TDC Play eller M4V filer fra iTunes, så kan det være praktisk at konvertere filerne til MP3 lydformatet eller et andet format. Du kan også klare det via Soundtaxi - klik på menupunktet "Settings" og under "Encoder for audio files" kan du vælge det outpuf format du ønsker.Download Soundtaxi