Nyheder

Godt i gang med din Chromebook

Godt i gang med din Chromebook

Chromebook som er produceret og udarbejdet af Google er en helt anden form for computere, end hvad vi kender. Med en Chromebook får du en computer hvor størstedelen af dens funktioner skal benyttes via internettet.

I og med, at Chromebook adskiller sig fra de computere vi kender, kan det være svært at finde rundt i det nye styresystem – men med denne guide får du muligheden for, at lære alt om din Chromebook. 

Lær hvordan styresystemet i en Chromebook fungerer og få adgang til flere forskellige funktioner – også de mere avancerede. Ved at have styr på din Chromebooks styresystem får du mere ud af de mange web-apps din Chromebook indeholder. LaptopWorld.dk har en del spændende artikler omkring bærbare computer så som Chromebook og lign.

Guiden er nemt og ligetil da det er lavet som en interaktiv guide. Dette betyder, at der kun er én guide på hver side, så det er nemt at gå til, og nemt at finde igen hvis du pludselig bliver i tvivl.

Få en masse tips og trick der kan give dit det fulde udbytte af din Chromebook, så det daglige arbejde bliver lidt lettere.