Nyheder

Hvilken software skal du bruge til din virksomhed?

Hvilken software skal du bruge til din virksomhed?

Et CRM-system forbedrer kundekontakten

CRM-systemet er designet til filosofien om at sætte kunderne først. Det handler om at anskue tingene fra kundernes syn, og når kunderne er tilfredse, vil det også vise sig i form af et øget salg. CRM-systemet samler kundeinformation ikke kun for den individuelle sælger, men for hele virksomhedens forskellige afdelinger. Medarbejdere indenfor områderne ‘salg’, ‘marketing’, ‘support’ og ‘feedback’ vil derved få bedre mulighed for at træffe hurtige beslutninger og give kunderne en bedre oplevelse.

Hold styr på dine keywords med SERPreme

SERPReme.io er det optimale værktøj til en virksomhed, der arbejder med SEO og online marketing, og derfor bruger keywords til at komme højere op i søgefeltet på Google. Med SERPreme kan du holde styr på de keywords, du har brugt og dem, du vil bruge. På den måde får virksomheden et overblik over de aktuelle keywords og har et separat system til dette.

ERP-systemet holder styr på virksomhedens data

Et ERP-system kan på sin vis minde lidt om et CRM-system, hvor CRM-systemet i stedet har fuld fokus på data om kunderne og god kunderservice, har ERP-systemet fokus på virksomhedens data om virksomhedens ressourcer til at planlægge og lave diagrammer til at skabe et overskueligt billede af virksomhedens interne aktiviteter. Systemet styrer data omkring salg, marketing, distribution, logistik, medarbejdere, økonomi og produktion. Effektivisering er nøgleordet bag ERP-systemet, som gør at en virksomhed kan spare penge.

Få styr på virksomhedens content med CMS-systemet

Et CMS-system håndterer al virksomhedens content både på hjemmesider og platforme på de sociale medier. Et CMS-system behøver ikke at være besværligt at anvende, da der findes simple løsninger som f.eks. Wordpress, som også bliver brugt af mange til privat brug. Wordpress har desuden den fordel, at det er gratis at bruge, men egner sig ikke godt til komplekse hjemmesider.

Et adgangskontrolsystem giver tilladelse til at få adgang til specifikke områder

Er det en stor virksomhed, der er tale om, eller bare en virksomhed med kontor i et kontorhotel, vil et adgangskontrolsystem være idéelt. Adgangskontrolsystemet er et system, man bruger af sikkerhedsmæssige årsager, så der ikke kommer eventuel skrøbelig information ud til de forkerte hænder. Systemet giver medarbejdere rettigheder til at træde ind på specifikke områder og åbne døre. Adgangskontrolsystemet bliver typisk brugt hos store virksomheder, der har fokus på et øget sikkerhedsniveau eller kontrol over, hvornår medarbejdere forlader bygningen.

Tidsregistrering og vagtplanlægning

Man kan vælge at benytte sig af adgangskontrolsystemet til tidsregistrering, hvilket gør det nemmere at holde styr på sygdom og lønrapportering. Virksomheden bliver derved mere effektiv, da medarbejderne kun vil få løn for de antal timer, de har været der. Vagtplanlægningen kan arbejde sammen med tidsregistreringssystemet, da man kan lave vagtplaner ud fra medarbejdernes forhenværende arbejdstid. Vagtplanlægningen holder styr på medarbejderne og gør det nemmere, at planlægge, hvornår hver enkelt medarbejderne har en vagt.