Nyheder

Predator: Hunting Grounds

Predator: Hunting Grounds

Predator: Hunting Grounds er et spil, der byder på masser af variation og en helt masse underholdning i den ene time efter den anden. Det er et spil, der vil være underholdende hver gang. Du vælger det blandt de andre spil i din samling, og derfor er det bestemt pengene værd.

Læs mere om Predator: Hunting Grounds lige her, hvor du både får et indblik i, hvad spillet går ud på, og hvorvidt det er noget for dig. Du kan også vælge at læse flere spilanmeldelser på ilmaisetpelit.io, hvis du vil blive klogere på det udvalg, der er på markedet i øjeblikket.

Det går spillet ud på

Predator: Hunting Grounds er et skydespil, der skifter imellem første person og tredje person. Du vælger selv, om du vil jage eller blive jaget i spillet, hvor mand møder Predator.

Hvis du vælger at være Predator, handler det om at jage modstandernes Fireteam og bruge dødbringende rumvåben til at angribe og nedlægge hele holdet.

Hvis du vælger at spille som en del af et Fireteam på 4 personer, så handler det om at gennemføre udfordrende missioner og undslippe Predatoren sammen med de andre på holdet.  Her har du mulighed for både at bruge menneske- og rumbåden.

Spillet er multiplayer, så du kan danne hold med dine kammerater fra den virkelige verden eller spille alene og blive en del af et Fireteam.

Spillet er udgivet af Playstations Mobile Inc og udviklet af IllFonic. Det byder på masser af spænding, masser af gys og en helt masse krig imellem dig og det ukendte monster. Køb spillet allerede i dag, og deltag i de mange forskellige missioner, der byder på både forskellige farer og succesoplevelser, blod og holdånd. Predator: Hunting Grounds byder på det hele.

Er spillet noget for dig?

Hvorvidt spillet er noget for dig, det er du selvfølgelig den eneste, der kan svare på - og du bliver højest sandsynligt nødt til at prøve det af, før du har svaret.

Hvis du er vild med spild i action-genren, hvor både skud, eksplosioner, skrig af smerte, blod og andre masser og meget andet altid er en mulighed, så rammer Predator: Hunting Grounds bestemt dine interesser. Dine og 81% af brugeranmeldelserne, der har givet den vurderingen ”Meget positive”.

Spillet blev udgivet d. 29. april i 2021, så det er et relativt nyt spil, men det betyder ikke, at det ikke er værd at afprøve. Måske du kan være med til at starte den helt store trend.

Spillet fås dog kun med engelsk lyd, men til gengæld understøttet både grænseflade og undertekster også af fransk, italiensk, tysk, spansk, arabisk hollandsk, japansk, koreansk, polsk, portugisisk, russisk og traditionelt kinesisk. Så de fleste kan være med.