Nyheder

Review af Kaspersky Antivirus 2013

Review af Kaspersky Antivirus 2013

Ligesom konkurrerende produkter under mærkerne McAfee, Norton og VIPRE er Kaspersky Antivirus 2013 kompatibel med Windows 8, 7, Vista og XP. Den nye brugerflade i Kaspersky Antivirus 2013 er berøringsvenligt og i høj grad nemt at navigere i. Du klikker blot på, eller berører, hvilken som helst af de fire kategorier langs bunden af vinduet for at komme ind på de tilknyttede funktioner. For at anskueliggøre hvor let dette er, så tager det blot to klik at starte en scanning efter at have åbnet programmet.

Softwareprogrammets virus-scanner giver dig valgmulighed for at foretage en Fuld Scanning, en Sårbarheds Scanning (som søger efter sårbarheder i i forskellige applikationer, som er installeret på din computer) og en hurtig "Kritiske Områder" scanning.

Karantæne sektionen viser inficerede filer, som er blevet isoleret fra resten af systemet. Opdateringssektionen lader dig foretage en manuel opdatering (som for nærværende er unødvendig, eftersom Kaspersky opdater automatisk). Sidst, men ikke mindst. giver Værktøjer sektionen adgang til ekstra systemværktøjer.

Kaspersky indbefatter fire nemt håndterbare ekstra moduler:

 

  • Det første er et modul til oprettelse af redningsdisk; dette skaber et opstartsbar CD, DVD eller USB flash drive, som du kan bruge til at starte din computer med, hvis den på et eller andet tidspunkt bliver inficeret og er utilgængelig. 
  • Det andet er en Windows fejlsøgningsassistent, som hjælper med at spore dele af dit system, som muligvis kunne være skadet af malware. 
  • Det næste er Privacy Cleaner, et særdeles udemærket redskab at have på en delt PC. Den hjælper med at holde data privat ved at bortrense nyligt tilkomne data, som internet cookies. 
  • Til sidst er der Browser Configuration hjælpeprogrammet, som analyserer indstillingerne i Internet Explorer for svagheder. I det store og hele er dette et solidt værktøjssæt.

Noget, som Kaspersky ikke indeholder, er imidlertid en 2-vejs firewall, du er nødt til at betale lidt ekstra og få fat i Kaspersky Internet Security. Udover Kaspersky Antivirus bør du også supplere et antispywareprogram som Spyhunter - besøg f. eks Spyhunter.no for mere information.

Download Kaspersky Antivirus