Nyheder

Studielånet kan give mere sikkerhed på din computer

Studielånet kan give mere sikkerhed på din computer

Det kan du for eksempel gøre med et studielån, der er med en god rente er perfekt til dig, der kæmper med pengene under studiet og ikke vil stå tilbage med en stor gæld, når du endelig er færdig. Du kan læse mere om studielån her.

Hvorfor du skal sikre din computer?

Du skal selvfølgelig gøre alt, hvad du kan for at sikre din computer. Det er formentlig dit kæreste eje og indeholder tonsvis af minder, opgaver og billeder. Derudover så er den dit vigtigste redskab i dagligdagen, når det kommer til skole og uddannelse.

Med andre ord: Hvis du er studerende, så er din computer måske det vigtigste, du har. Derfor må du aldrig gå på kompromis, når det kommer til sikkerheden af den. Et enkelt lille forkert klik med musen, og din computer kan være hacket og tømt i løbet af få sekunder. Det er, hvad du risikerer, hvis ikke du gør brug af de efterhånden meget veludviklede programmer, der beskytter din computer imod katastrofale hændelser. Du kan læse mere om de forskellige programmer, der beskytter din computer under fanebladet ”sikkerhed”.

Kan gøre din computer langt bedre

Udover at du kan få programmer, der beskytter din computer mod uventede problemer, kan du også få et væld af programmer, der optimerer og forbedrer din computer. Du kan få programmer, der automatisk sletter ligegyldige ting på din Pc og programmer, der automatisk opdaterer din driver samt programmer, der løser potentielle fejl på harddisken. Alt sammen nogle, der optimerer din ydeevne og hastighed. Alle disse programmer kan du læse beskrivelser af under fanen ”Ydeevne”, så du kan finde lige netop de programmer, der løser de problemer, du kæmper med.

SU-lånet giver mulighederne til lave udgifter

Med et studielån, også kaldet SU-lån, giver staten studerende mulighed for at få ekstra penge udbetalt med deres SU. Det betyder, at du som studerende kan få lidt ekstra luft i økonomien og derved muligheden for eksempelvis at investere i din computer, hvis du ikke selv står med pengene. Derved får du bedre forudsætninger for at klare dig godt på dit studie. Det kan gøres med små programmer, der øger hastigheden, sikkerheden og holdbarheden af din computer, hvilket giver mere tryghed og frihed under studiet. SU lånet skal først tilbagebetales efter afslutningen på dit studie, hvor du formentlig har et fast job med mere sikkerhed og fast indkomst.

Lånet er lavet specifikt til studerende som en ekstra hjælp fra staten og har derfor markedets laveste rente. Det vil sige du kommer ikke til at betale meget mere tilbage, end du får udbetalt ved lånet. SU lånet er altså en mulighed, som staten giver de studerende for, at de kan fokusere endnu mere på deres studie.