Billedredigering
Adobe Lightroom

Produkt specifikationer

Producent: Adobe

Licens: Shareware

Version:

Sprog: Engelsk

Pris: kr.

Adobe Lightroom

Download

Med Adobe Lightroom kan du på en overskuelig og brugervenlig måde behandle, redigere og forbedre dine billeder - digitale eller ej. Et anbefalelsesværdigt softwareprogram til fotografen på alle niveauer.

Det først du vil lægge mærke til ved Adobe Lightroom er, at som program er brugerfladen og den tilgængelige funktionalitet intuitiv i den forstand, at du er fri for at lede efter den funktion du ønsker at anvende - der er ikke komplicerede strukturer i menuen og du er fri for oceaner af knapper som ingen almindelig bruger alligevel kan overskue omfanget af.

Det betyder også, at du ikke behøver at specialist for at anvenden og få glæde af Adobe Lightroom.

Det er nærmest en leg at hente/importere billeder og fotografier ind i Adobe Lightroom - når du redigerer dine billeder har du nyttige valgmuligheder og så snart du er færdig med et billed kan du gemme det på harddisken eææer f. eks uploade det til Instragram, Facebook, Flickr etc.

Hvis du har interesse i at købe Adobe Lightroom kan du gøre det via Adobes egen hjemmeside eller det foregående link til e-Gear.dk som er dansk, autoriseret, forhandler af Adobe software i Danmark.

4