Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Denne Privatlivspolitik beskriver vilkårene og vores forpligtelser til at beskytte dit privatliv. Vores Privatlivspolitik tager udgangspunkt i gældende dansk lovgivning på området og afspejler vores dedikation til at have fuldstændig gennemsigtighed i forhold til begreber som tracking, cookies osv.

Dækning

Vores Privatlivspolitik er beregnet til at dække alle besøgende på denne hjemmeside, og alle de besøgende som bliver vores kunder. Personer, der besøger eller ser denne hjemmeside, forsætligt eller uforsætligt, på anmodning eller uopfordret, er beskrevet som "Besøgende" og betegnes som parter i denne Privatlivspolitik.

Google Analytics

Denne hjemmeside bruger Google Analytics, en web-baseret service fra Google Inc., til at måle statistik over besøgsantallet og foretage måling på besøgendes adfærd. Formålet er at, løbende, forbedre brugeroplevelsen af hjemmesiden og yde den bedste service til vores besøgende. Google Analytics anvender cookies, som er tekstbaseret småfiler, der placeres på den besøgendes computer. Alt brug af denne hjemmeside og IP-adresse vil blive registreret og gemt på Googles servere i USA.

Intellektuelle ophavsrettigheder

Med mindre andet er anført, tilhører de intellektuelle ophavsrettigheder og immaterielle rettigheder DMC Media på dette websted DMC Media (make this into a link to http://www.dmc-media.dk ) - rettighederne omfatter alt materiale på sitet, fra tekst til grafik. Alle disse immaterielle rettigheder er ejet af DMC Media og beskyttet af gældende dansk lovgivning.

Alt gengivelse af tekster eller grafik kræver udtrykkelig tilladelse fra DMC Media og overtrædelser vil medføre politianmeldelse og sagsanlæg.

E-mail

Ved at give oplysningerne på dette websted, oplysninger, der danner grundlag for kommunikationen med besøgende og kunder, såsom en e-mail-adresse, accepterer du (som besøgende eller kunde), at vi kommunikerer med dig i form af e-mail.

Gældende lov

Besøgende accepterer, at alle tvister og uoverensstemmelser vil blive løst i henhold til gældende lov i Danmark og ved en dansk domstol.