Antispam
Microsoft Teams til Windows 10

Produkt specifikationer

Producent: Microsoft

Licens: Freeware

Version:

Sprog: Dansk

Pris: kr.

Microsoft Teams til Windows 10

Download

Vil I have de mest smidige, fleksible og effektive vilkår for kommunikation på arbejdspladsen? Med Microsoft Teams kan I komme til at samarbejde med hinanden på en helt ny og mere funktionel måde.

I kan oprette forums og invitere aktører med, som skal deltage i videokonferencerne.

Det smarte ved programmet er, at enhver medarbejder kan invitere de personer med, som der er brug for til møderne. Og at der kan ringes op, chattes og samarbejdes, uanset hvor mødedeltagerne geografisk befinder sig. 

Herunder kan du læse mere om de mange muligheder, som du og dine medarbejdere får med Microsoft Teams til Windows 10. Indlægget er inspireret og sponsoreret af Världensekonomi.se.

Få den mest effektive kommunikation i virksomheden

Med det seneste nye styresystem fra Windows kan Microsoft Teams blive installeret på alle virksomhedens enheder. Derved kan medarbejdere samarbejde og kommunikere på tværs af afdelinger, geografiske placeringer og landegrænser.

Er der mange udkørende medarbejdere i virksomheden, er det afgørende, at I har en fælles samarbejdsplatform. Når én eller flere medarbejdere befinder sig væk fra kontoret en stor del af tiden, er det vigtigt, at I har et digitalt forum til afholdelse af møder og til statusopdateringer. Derved kan hver en medarbejder i virksomheden blive informeret om, hvad der sker internet i firmaet, og I kan på den måde komme til at arbejde mere effektivt og smidigt.

Microsoft Teams er lavet til at blive brugt med Windows 10. Programmet kan hentes gratis, når I i forvejen er kunder hos Microsoft.

Simpel og nem installation på enhver enhed

Det smarte og fleksible ved programmet er, at det kan downloades på enhver enhed. Til de medarbejdere, der primært befinder sig på hovedkontoret, kan programmet downloades på deres PC. Til de udkørende medarbejdere kan Microsoft 10 downloades på deres Smartphones eller tablets.

Der kan oprettes alle de chatforums, det skal være, når alle har Microsoft Teams. Der kan være visse medarbejdere i virksomheden, som har brug for dagligt at være i kontakt med hinanden, selvom de befinder sig på forskellige lokationer. De kan skabe deres eget chatforum, hvor de kan tale og skrive sammen.

Når først programmet er installeret på enhederne, kan I skabe mere smidige kommunikationsgange i virksomheden og få glæde af de mange funktioner med Microsoft Teams.

Designet til at understøtte behovene i virksomheden

Uanset om du skal holde møde for 10 personer eller 1.000 personer, kan du og dine deltagere få de bedste videokonferencer med Microsoft Teams. Programmet er designet med det nyeste software, så alle får billede- og lydkvalitet i verdensklasse.

Det er en fordel at have programmet liggende på skrivebordet på computeren. Derved vil medarbejderne automatisk få besked, hvis der er beskeder i chatten, eller hvis en kollega foretager et opkald til vedkommende.

Det tager under 5 minutter at installere programmet, og det kan gøres direkte fra Microsofts hjemmeside. Her kan der indtastes et mobilnummer i feltet med oprettelse, hvorefter der bliver sendt et link til download direkte til den pågældende mobil.

Med Microsoft Teams til Windows 10 bliver ikke nemmere at kommunikere og samarbejde i virksomheden.

1

Andre Antispam Downloads

SPAMfighter

SPAMfighter

Slip af med alle de irriterende spam e-mails, der fylder din indbakke op ved at installere det smarte, danske program SPAMfighter. SPAMfighter er et spam-filter til Outlook, Windows Mail, Windows Live Mail, Microsoft Outlook Express og Thunderbird.SPAMfighter er udviklet i et partnerskab med Microsoft selv for at sikre et effektivt spam-filter, der lever op til alle de sikkerhedskrav som Microsoft…

4