Betingelser

Privatlivspolitik

Denne side forklarer de retningslinjer som Download-Software.dk henholder sig til ved indsamling og anvendelse af personlige oplysninger i forbindelse med download eller køb af software via vores site. For at skabe transparens og henholder vi os til de strengeste krav for at sikre at vores besøgendes online sikkerhed aldrig kompromitteres.

Hvordan indsamler vi dine personlige oplysninger?

Som udgangspunkt så indsamler Download-Software.dk ikke nogle former for personlige oplysninger som du ikke selv oplyser via brug af vores services. Download-Software.dk anvender Google Analytics til at kortlægge statistiske tendenser på vores site, men spærger aldrig ind til følsomme oplysninger på vores besøgende.

Hvilke personlige oplysninger kan blive indsamlet?

Vi indsamler personlige oplysninger som vi anser for relevante i forbindelse med at promovere vores services til dig og andre besøgende - det sker primært via Google Analytics og alle sider med Google Analytics sporingskode er tydeligt markeret.

Ved køb af software via Download-Software.dk indsamler vi personlige oplysninger af praktisk karakter, der anvendes til at sikre at din køb er sikkert og i overensstemmelse med den danske købslov. Derfor indsamler vi personlige oplysninger som dit navn, adresse, telefonnummer, din computers IP-adresse og via salgstransaktionen oplysninger vedrørende dit betalingskort (disse oplysninger håndteres ikke af Download-Software.dk, men via eksterne aktører som DIBS, VISA eller andre relevante betalingsinstitutter).

Hvordan anvender vi de indsamlede oplysninger?

De indsamlede oplysninger benyttes udelukkende til at servicere vores besøgende og promovere vores services til dig. Den statistik som indsamles via Google Analytics anvendes til at analysere trafik, adfærd, demografi og generlt hvordan besøgende opfører sig på Download-Software.dk. Alt anvendelse af indsamlede oplysninger er i fuld overensstemmelse med gældende dansk lovgivning på området og vi er står altid parat til at dokumenterer vores praksis.

Generelt om services på Download-Software.dk:

Download-Software.dk benytter en række værktøjer til markedsføring af vores produkter og services - i den forbindelse kan opstår der ofte spørgsmål med hensyn til vores forretningsgang og hvorledes denne markedsføring påvirker vores besøgende. Her vil vi besvarer de mest væsentlige spørgsmål, men du er altid velkommen til at kontakte os i fald du ønsker yderligere forklaring eller har andre spørgsmål (vores e-mail adresse er i bunden af dokumentet).

  • Hvis du abonnerer på vores nyhedsbrev kan du til hver en tid framelde dig igen. Hvert eneste nyhedsbrev vi udsender indeholder et link direkte til afmelding og dermed permanent sletning fra vores database af abonnenter.
  • Vi sælger ingen former for personlige oplysninger til tredjepart. Er du abonnent på vores nyhedsbrev og har dermed valgt at opgive din e-mail adresse kan du være tryg ved at vi aldrig videregiver den til tredjepart.
  • Har du købt software via Download-Software.dk bliver de personlige oplysninger du har opgivet ved købet kun videresendt til producenter, så din ordrer kan leveres til dig i henhold til almindelig praksis ved salg af produkter online. Efterfølgende opbevares dine kontaktoplysninger kun i producentens database i tilfælde af support på produktet efterfølgende.
  • Benytter du betalingskort ved køb af software via Download-Software.dk, så oplyses ingen oplysninger om dit betalingskort til Download-Software.dk. Alle transaktioner varetages af de relevante pengeinstitutter, betalingsløsninger og internationale aktører som ved køb på alle andre sider.
  • Download-Software.dk benytter cookies i det omfang som er defineret og begrænset ved dansk lovgivning på området. En cookie er en lille fil, der opbevares på din computer indeholdende information som defineret tidligere i dokumentet - hver gang du besøger Download-Software.dk kan bruger vi denne information til at servicere dit ophold på vores side.