VPN
CyberGhost VPN

Produkt specifikationer

Producent: Bucharest

Licens: Paid

Version:

Sprog:

Pris: kr.

CyberGhost VPN

Download Køb

Vil du gerne have et program, der beskytter dine data online, på samme måde som du beskytter dine personlige oplysninger til dagligt? Løsningen er en VPN. Der findes mange forskellige udbydere, men en af de største og mest anerkendte, er CyberGhost.

Hvorfor skal jeg have en VPN?

Vi har alle lært at passe på vores personlige oplysninger til dagligt, således at få eller ingen kender til f.eks. koden til vores Dankort eller passwords til tjenester online. Sådanne oplysninger er fortrolige, og det er vigtigt, at vi passer på dem, så andre ikke kan tilgå vores personlige tjenester i vores sted. Men når vi arbejder på internettet, har vi ingen mulighed for på samme måde at beskytte vores oplysninger. Med ganske få midler kan andre få adgang til et væld af data og koble dem sammen med dig via din IP-adresse.

Denne data inkluderer blandt andet, hvilke sider du besøger på nettet, men også den data, du indtaster. Dine konti og dine passwords til alle de tjenester, som du bruger. En VPN hjælper dig med at kryptere og passe på dine data, så ingen uvedkommende kan få fingrene i dem.   

Hvordan virker CyberGhost?

CyberGhost virker på samme måde som andre VPN-tjenester ved, at du som kunde kobler dig på en af deres servere i et andet land. På den måde kan man ikke se, hvorhenne i verden du sidder. Du kan koble dig på en server i Hongkong det ene øjeblik og en i Canada det næste. Samtidig bliver alt data, som du sender, eller som bliver sendt til dig, krypteret i en såkaldt VPN-tunnel, så den ikke kan aflæses af uvedkommende. Du kan altså trygt bruge alle tjenester, uden af din data bliver delt eller kan opsnappes af nogen.

Du undgår også prisstigninger på varer fra sider, der sætter prisen op, jo mere du søger efter det. Det sker f.eks. ofte på flyrejser. Med en VPN kan siderne ikke registrere, at du er en og samme person, der ser på den samme rejse flere gange, og du vil derfor få den mest favorable pris.   

CyberGhost har over 5.600 servere i 90 forskellige lande. Det betyder ikke kun, at du kan bruge flere tusind forskellige servere, men også, at du kan undgå blokeringer i de lande, der spærrer nogle sider eller TV-programmer for brugere i andre lande. F.eks. er der mange, der anskaffer sig en VPN, hvis de flytter til eller rejser i Kina. Du kan læse mere om CyberGhost her.

Hvordan køber man CyberGhost?

Når du køber en VPN, køber du som regel tilgang til tjenesten på abonnement. Det gælder også CyberGhost. Du kan her enten vælge at betale for en måned ad gangen eller et helt år. Prisen per måned falder drastisk, til cirka det halve, hvis du betaler årligt.

Hvis du allerede ved, at du vil gøre fast brug af en VPN over flere år, hvilket vil være langt den sikreste måde at færdes på internettet, kan du også købe et abonnement på tre år. Månedsprisen her er uhørt lav. Find de aktuelle priser hos på CyberGhosts hjemmeside.

5

Andre VPN Downloads

Norton Secure VPN

Norton Secure VPN

Vil du gerne opnå den samme beskyttelse af dine personlige oplysninger, som bankerne har? Så er det værd at undersøge Norton Secure VPN yderligere. Her får du nemlig et program, som kan hjælpe dig med at beskytte alt fra dine adgangskoder til dine bankoplysninger og kreditkortoplysninger, hvad enten din digitale enhed er koblet op på dit private wi-fi-net…

3