VPN
Norton Secure VPN

Produkt specifikationer

Producent: Symantec

Licens: Paid

Version:

Sprog: Dansk

Pris: kr.

Norton Secure VPN

Download

Vil du gerne opnå den samme beskyttelse af dine personlige oplysninger, som bankerne har? Så er det værd at undersøge Norton Secure VPN yderligere. Her får du nemlig et program, som kan hjælpe dig med at beskytte alt fra dine adgangskoder til dine bankoplysninger og kreditkortoplysninger, hvad enten din digitale enhed er koblet op på dit private wi-fi-netværk eller et offentligt.

Hvordan virker Norton Secure VPN?

Norton Secure VPN er skabt for at optimere og sikre din online fortrolighed. Med Nortons Secure VPN abonnement får du:

  • En kryptering så sikker som bankens
  • Anonym surfing på nettet
  • Adgang til dine foretrukne websteder på farten
  • Blokering af annoncesporing.

En kryptering så sikker som bankernes betyder, at du kan gå på nettet 100% sikkert, uanset hvor du befinder dig. I dag er verden så digitaliseret, at det er nemt at oprette forbindelse til et wi-fi-netværk og holde kontakt næsten, uanset hvor du er. Det betyder også, at du kan risikere at logge på wi-fi-netværk, som er usikre, særligt når du er i udlandet. Med Nortons Secure VPN kan er du altid sikret med den højeste kryptering, også når du er i udlandet. Samtidig betyder den sikre VPN, at du kan få adgang til dine foretrukne websteder og apps, når du er ude og rejse eller logger på ubeskyttede netværk og offentlige wi-fi hotspots. Oveni hatten får du anonym surfing med Norton Secure VPN, også på dit private netværk. Det betyder en beskyttelse af dit privatliv og samtidig en mulighed for at blokere uønskede sporingsteknologier, så du ikke bliver sporet af eksempelvis online annoncører.

Hvordan kan jeg få Norton Secure VPN?

Norton Secure VPN er en abonnementsløsning. Når du investerer i et abonnement, kan du vælge, om det skal være gældende for en, fem eller 10 enheder. Disse enheder kan inkludere både PC’er og Mac computere samt smartphones og tablets med Android eller iOS.

Vil du være sikker på at være beskyttet på flere områder end blot dine personlige oplysninger og lignende, bør du overveje at tage et kig på Nortons nye 360 pakker. Secure VPN er nemlig en del af Norton Secure 360, men her får du i langt højere grad beskyttelse hele vejen rundt. Norton 360 pakkerne inkluderer nemlig også alt fra virusbeskyttelse til Password Manager, online Cloudbackup, SafeCam og meget mere.

60-dages pengene tilbage-garanti

Med Norton Secure VPN er du altid sikker på, at dine personlige oplysninger er sikre, når du bevæger dig rundt i den online verden med dine digitale enheder. Du er sikker på, at de oplysninger, som du sender, modtager og gemmer, er og forbliver private, og du kan samtidig gå på nettet helt anonymt, så annoncører og lignende ikke kan spore dig. Bruger du offentligt wi-fi både i Danmark og udlandet, er der heller ikke grund til bekymring. Du er beskyttet over alt.

Skulle du mod alt forventning alligevel ikke være tilfreds med dit Norton Secure VPN-abonnement, tilbyder vi dig en 60-dages pengene tilbage-garanti. Det betyder, at du kan få dine penge igen uden spørgsmål og problemer. Det vidner om Nortons høje grad af selvsikkerhed, når de siger, at deres Secure VPN sikrer dig og dine oplysninger 100% beskyttelse.

3

Andre VPN Downloads

CyberGhost VPN

CyberGhost VPN

Vil du gerne have et program, der beskytter dine data online, på samme måde som du beskytter dine personlige oplysninger til dagligt? Løsningen er en VPN. Der findes mange forskellige udbydere, men en af de største og mest anerkendte, er CyberGhost. Hvorfor skal jeg have en VPN? Vi har alle lært at passe på vores personlige oplysninger til dagligt, såled…

5