Security Suites
Avast Secure Browser

Produkt specifikationer

Producent: Avast-Antivirus.dk

Licens: Freeware

Version:

Sprog:

Pris: kr.

Avast Secure Browser

Download

Avast har skabt en helt ny browser til dig, som søger et hurtigere og mere sikkert alternativ til moderne browsere. Du behøver ikke gå i inkognito eller bruge en VPN for at være sikker, når Avast Secure Browser gør det hele for dig. Du har nem og simpel adgang til alle indstillinger og kan selv vælge helt præcis, hvad din browser skal gøre for dig. Denne browser er det perfekte valg for dig, der ikke vil bekymre dig om noget som helst – hverken phishing, online sporing, malware, eller uagtet deling af dine oplysninger. Samtidig får du en hurtig og simpel browser uden skjulte funktioner.  

En hurtig og simpel browser uden reklamer

Avast Secure Browser loader online indhold op til fire gange hurtigere end almindelige browsere. Det sker, fordi browseren helt automatisk blokerer alle online reklamer og dermed forbedrer indlæsningstiden. Du kan også vælge, at den kun skal blokere de mest påtrængende reklamer og lade resten blive.

Med Avast Secure Browser er du altid inkognito, dvs. dine færden på nettet holdes privat. Du kan sikkert logge på din bank, shoppe og browse på internettet uden at være nervøs for, hvem der kan se hvad du laver. Browseren tvinger alle understøttede websteder til at bruge kryptering for at sikre dine data bedst muligt, mens usikre websteder og downloads blokeres. Browseren beskytter mod phishing, online sporing og malware helt automatisk. I samarbejde med et antivirusprogram, f.eks. Avast Free Antivirus, vil du få den allerbedste beskyttelse og den sikreste browser til dato!

Ingen deling af personlige oplysninger

Online sporing bliver en af fortidens onder med Avast Secure Browser og ingen tredjepart vil kunne spore dig. Adskillige lag af fortrolighedsbeskyttelse hjælper nemlig med at maskere din online identitet og du er altid på Avasts indbyggede VPN så ingen websteder ved, hvorfra du logger på. Websteder vil heller ikke længere kunne identificere dig ud fra din browser, da browseren automatisk finder og blokerer de hundredvis af online cookies, der ellers normalt hjælper til at spore din online aktivitet og f.eks. målrette reklamer.

Derudover vil du få advarsler, hvis dine personlige oplysninger på nogen måde er i fare for at blive lækket fra din e-mail konto.

Nem og gennemsigtig opsætning

Avast Secure Browser er utrolig nem at opsætte via en virkelig brugervenlig indstillingsside. Herfra er det muligt for dig selv at vælge eller fravælge de mange lag af sikkerhed og de forskellige fortrolighedsværktøjer indbygget i browseren. Som udgangspunkt er alt slået til og du kan komme i gang med at bruge browseren med det samme.

Browseren er selvfølgelig kompatibel med alle Chrome-baserede udvidelser, så du nemt kan opsætte din browser præcis sådan, som du gerne vil have den ved hjælp af udvidelser fra Chrome Web Store. Browseren er nem og simpel og giver dig ovenikøbet en unik mulighed for at bruge et helt nyt og innovativt system til fanegruppering, der gør det uendeligt meget nemmere at holde styr på alle de sider, du holder åbne på samme tid.

1

Andre Security Suites Downloads

Norton Internet Security

Norton Internet Security

Norton Internet Security er den næste generation af Symantecs Security Suite. Der er ingen større forandringer på spil denne gang - i det mindste ikke endnu - og ikke det, som vi havde forudset. De mest markante og klart bemærkelsesværdige ændringer er blevet foretaget med hensyn til brugerfladen. Typografien ligner den tidligere udgave, men er blevet optimeret…

1

Bitdefender Internet Security

Bitdefender Internet Security

Bitdefender Internet Security tilfører din computer både antivirus, firewall, antispam og forældrekontrol til beskyttelse af de mindste i familien.Den central del i Bitdefender Internet Security er antivirus-scanneren som altid er aktiv i Microsoft Windows. Alle filer og datatrafik bliver grundigt scannet og finder Bitdefender Internet Security tegn på virus eller pontenti…

2

F-Secure Internet Security

F-Secure Internet Security

Du får både antivirus- og internetbeskyttelse med F-Secure Internet Security, der er komplet oversat til dansk og har mange spændende ekstra funktioner.De moduler som du får med til F-Secure Internet Security omfatter bla.:- En kombineret virus- og malware scanner som arbejder lydløst i baggrunden.- En 2-vejs firewall som kontrollerer alt datatrafik til og fra din co…

4

Norman Security Suite

Norman Security Suite

Norman Security Suite leverer antivirus-beskyttelse, firewall imod indtrængen, forældrekontrol, antispam filter og privatsfæreværktøjer til Windows-baserede computere. Norman tilbyder en rundhåndet licens til dine computer enheder med et års beskyttelse for op til tre PC'ere til en enkel, lav pris. Du kan også købe to, eller tre års lic…

2