Security Suites
Norman Security Suite

Produkt specifikationer

Producent: Norman Security

Licens: Shareware

Version:

Sprog: Dansk, Engelsk, Norsk

Pris: kr.

Norman Security Suite

Download

Norman Security Suite leverer antivirus-beskyttelse, firewall imod indtrængen, forældrekontrol, antispam filter og privatsfæreværktøjer til Windows-baserede computere.

Norman tilbyder en rundhåndet licens til dine computer enheder med et års beskyttelse for op til tre PC'ere til en enkel, lav pris. Du kan også købe to, eller tre års licenspakker.

Uheldigvis er softwaren stadigvæk nødt til at bevise, at den kan beskytte pålideligt. De allernyeste scoringer i AV-Test er temmelig lave. Hvis der ses bort fra upålidelige testscoringer indbefatter Norman Security Suite et fuldstændigt udvalg af systemværktøjer til internetbeskyttelse. Den tilbyder også et bredt udvalg af valgmuligheder for konfiguration lige fra, væk med fingrene, standard valgmuligheder til avancerede indstillinger.

Norman Security Suite leverer et letforståeligt overblik over basale ting, så som antallet af elementer i karantæne, hændelser som firewall’en har blokeret, antallet af spam e-mails indfanget og hvor mange elementer forældrekontrol modulet har blokeret.

Alle beskyttelsesmoduler indbefatter rapport- og logeftersyn, således at du kan se detaljer med hensyn til, hvad Norman har slettet eller blokeret. Norman har også bevogtning imod tredjeparts indtrængen og værktøjer til beskyttelse af privatsfære for at forhindre, at dine private oplysninger bliver tilgængelige eller delt online ved et tilfælde. Sammen med Norman Security Suite er også indbefattet en forbedret mulighed til at kunne køre med mindre fare for indtrængen og en kraftigere malware renser.

Skulle du ønske at anmode om assistance til din version af Norman kan du kontakte dette norske firma for internetsikkerhed via telefon, eller e-mail. Imidlertid er telefonsupport ikke gratis. Du skal betale et gebyr for hver henvendelse ved direkte telefonsupport. Gratis support, uden assistance, som tilbydes online indbefatter FAQ, en PFD brugermanual, et forum og supportartikler. Du kan også følge Norman på Twitter, Facebook, YouTube og LinkedIn.

De væsentligste ting, der skal overvejes med hensyn til antivirusprogrammer, er deres ydelse når det kommer til at forhindre og fjerne infektioner. Norman Security Suite var ikke i stand til at yde godt nok i testene på AV-Test laboratorierne, således at det kunne anses for at være en alvorlig mangel.

AV-Test laboratorierne nyder en høj anseelse inden for industrien for sikkerhedssoftware og de underkaster produkterne strenge tests, som fastslår hvor godt disse produkter fungerer under sporing og forebyggelse af malware, hvorvidt de kan fjerne infektioner, som allerede er etablerede og om produkterne på forkert måde anfører sikre filer, som ondsindede - eller ej.

Med så mange konkurrenter, der opnår bedre ydelsesscoringer, er fordelen ved at købe Norman Security Suite ikke indlysende for os.

2

Andre Security Suites Downloads

Norton Internet Security

Norton Internet Security

Norton Internet Security er den næste generation af Symantecs Security Suite. Der er ingen større forandringer på spil denne gang - i det mindste ikke endnu - og ikke det, som vi havde forudset. De mest markante og klart bemærkelsesværdige ændringer er blevet foretaget med hensyn til brugerfladen. Typografien ligner den tidligere udgave, men er blevet optimeret…

1

Bitdefender Internet Security

Bitdefender Internet Security

Bitdefender Internet Security tilfører din computer både antivirus, firewall, antispam og forældrekontrol til beskyttelse af de mindste i familien.Den central del i Bitdefender Internet Security er antivirus-scanneren som altid er aktiv i Microsoft Windows. Alle filer og datatrafik bliver grundigt scannet og finder Bitdefender Internet Security tegn på virus eller pontenti…

2

F-Secure Internet Security

F-Secure Internet Security

Du får både antivirus- og internetbeskyttelse med F-Secure Internet Security, der er komplet oversat til dansk og har mange spændende ekstra funktioner.De moduler som du får med til F-Secure Internet Security omfatter bla.:- En kombineret virus- og malware scanner som arbejder lydløst i baggrunden.- En 2-vejs firewall som kontrollerer alt datatrafik til og fra din co…

4

Norton Security with Backup

Norton Security with Backup

Den nye Norton Security with Backup leverer alt det bedste fra Norton til din computer, både Windows og Macintosh, samt iPhone, iPad og Android mobil. Blot én enkel subskription hjælper med at beskytte op til 10 af dine PC'ere, Macs, smartphones og tablets og sikkerhedskopierer også de personlige filer, fotos, videoer og andet data fra din PC til en 25 gigabyte stor online…

1