Security Suites
Norton Internet Security

Produkt specifikationer

Producent: Symantec

Licens: Shareware

Version:

Sprog: Dansk, Engelsk

Pris: kr.

Norton Internet Security

Download Køb

Norton Internet Security er den næste generation af Symantecs Security Suite. Der er ingen større forandringer på spil denne gang - i det mindste ikke endnu - og ikke det, som vi havde forudset. De mest markante og klart bemærkelsesværdige ændringer er blevet foretaget med hensyn til brugerfladen. Typografien ligner den tidligere udgave, men er blevet optimeret med berøring (og hvis du installerer pakken på Windows 8, kan der nu kontrolleres via en Metro app), support til hardwareacceleration skulle også forøge dets responsevne.

Programmet yder også forbedringer med hensyn til beskyttelse, skønt de for det meste er ude af syne. Insight file reputation databasen bliver nu, for eksempel, opdateret hurtigere. Insight teknologien er blevet inkorporeret i firewall'en for at forbedre dens formåen til spore og blokkere skadevoldende netværksaktivitet.

SONAR arbejder nu på Safe Mode for at spore yderligere trusler via deres adfærd og Internet Security samarbejder med den nye Windows 8 teknologi, som gør det muligt at starte tidligere i opstartsprocessen og den beskytter dig således bedre mod rootkits, skadevoldende drivers og lignende lavniveautrusler.

Ved en relativ mindre, skønt stadigvæk brugbar, ændring, downloader og installerer Norton Internet Security 2013 faktisk Norto Power Eraser for dig. Heraf følger, at hvis en scanning tilendebringes og du følger "hvis du mener, der stadigvæk er risici så klik her" linket, er du ikke overladt til at ordne tingene selv: Du er i stand til at starte Norton Power Eraser med et klik for (forhåbenligt) finde og fjerne alle specielt genstridige trusler.

Den anden tilføjelse denne gang er, hvad Symantec kalder "Bandwidth Monitoring"der, som de siger "vil hjælpe brugere til at undgå kostbare afgifter ved at begrænse ikke-kritiske opdateringer på netværk, der er følsomme over for båndbredde". Dette bliver præsenteret ved en ny indstilling (Settings>Network>Network Security Settings>Network Cost Awareness), som gør det muligt for dig at anlægge en strategi med hensyn til at styre, hvordan programmet anvender en speciel netværksforbindelse.

Valgene er "No Limit" (gør hvad du ønsker), "No Traffic" (brug under ingen omstændigheder denne forbindelse), eller "Economy": Hvis det drejer sig om en, eller anden dyr 3G forbindelse bemærk så Norton Internet Security kun vil gøre brug af den for at downloade de mest påkrævede programopdateringer og for at downloade virusdefinitioner.

Hvis alt dette ses under eet, så repræsenterer den nye udgave en meget markant forbedring for Windows 8 brugere og sikrer en høj grad af beskyttelse på din computer.

1

Andre Security Suites Downloads

Panda Internet Security

Panda Internet Security

Panda Internet Security er en sikkerhedsprogramgruppe, som gør det muligt for dig, at bruge internettet til hvadsomhelst. Den beskytter dig mod virus, hackere, online bedrageri, identitetstyveri og alle andre kendte og ukendte virustrusler. Den holder også din indbakke fri for spam og gør det muligt for dig, sikkert og privat, at surfe på web med den nye Panda Safe Browse…

3

Kaspersky Internet Security

Kaspersky Internet Security

Kaspersky Internet Security er en velegnet og vidtspændende sikkerhedsprogramgruppe, som lanceres pakket med funktioner: En kraftig antivirus processor, intelligent firewall, phishing beskyttelse, spam filter, kraftigt virkende ophavsovervågninger og en hel del mere. "Safe Money" er en af de nye funktioner og det er en omarbejdelse af Safe Run teknologien, hvis formål er at besky…

5

F-Secure Internet Security

F-Secure Internet Security

Du får både antivirus- og internetbeskyttelse med F-Secure Internet Security, der er komplet oversat til dansk og har mange spændende ekstra funktioner.De moduler som du får med til F-Secure Internet Security omfatter bla.:- En kombineret virus- og malware scanner som arbejder lydløst i baggrunden.- En 2-vejs firewall som kontrollerer alt datatrafik til og fra din co…

4

Bitdefender Total Security

Bitdefender Total Security

Bitdefender Total SecurityDu opnår den ultimative computerbeskyttelse med Bitdefender Total Security, der har alle de sikkerhedsfunktioner man overhovedet kan få brug for i Microsoft Windows.Bitdefender har valgt at kalde deres flagskib i sikkerhedsgenren for "Total Security" og det matcher ganske fint de funktioner du får med til softwaren. Bitdefender Total Security har, som de…

5