Antispam
SPAMfighter

Produkt specifikationer

Producent: SPAMfighter

Licens: Shareware

Version: 2012

Sprog: Dansk, Engelsk, Norsk, Fr

Pris: kr.

SPAMfighter

Download

Slip af med alle de irriterende spam e-mails, der fylder din indbakke op ved at installere det smarte, danske program SPAMfighter. SPAMfighter er et spam-filter til Outlook, Windows Mail, Windows Live Mail, Microsoft Outlook Express og Thunderbird.

SPAMfighter er udviklet i et partnerskab med Microsoft selv for at sikre et effektivt spam-filter, der lever op til alle de sikkerhedskrav som Microsoft stiller til sine partnere. Først og fremmeste beskytter SPAMfighter imod spam e-mails og alle typer af junk-mails, der f. eks anvender "phising" angreb til at aflure brugerens personfølsomme data. Så med SPAMfighter installeret er din indbakke med garanti fri for en stor del af de evindelige spam e-mails.

4

Andre Antispam Downloads

Microsoft Teams til Windows 10

Microsoft Teams til Windows 10

Vil I have de mest smidige, fleksible og effektive vilkår for kommunikation på arbejdspladsen? Med Microsoft Teams kan I komme til at samarbejde med hinanden på en helt ny og mere funktionel måde. I kan oprette forums og invitere aktører med, som skal deltage i videokonferencerne. Det smarte ved programmet er, at enhver medarbejder kan invitere de personer med, som d…

1