Blu-ray Software
DVDFab Blu-ray Copy

Produkt specifikationer

Producent: DVDFab.dk

Licens: Shareware

Version: 2012

Sprog: Engelsk

Pris: 425 kr.

DVDFab Blu-ray Copy

Download

Fjern kopibeskyttelsen fra dine Blu-ray film og kopier Blu-ray, DVD og AVCHD til et tomt medie med få klik. DVDFab Blu-ray Copy er et fuldendt softwareprodukt til kopiering af Blu-ray film og bibeholder den oprindelige video- og lydkvalitet, når filmen kopieres.

 

DVDFab Blu-ray Copy har fire moduler til kopiering af Blu-ray og hvert modul har avancerede funktioner, der hjælper brugeren med at opnå det perfekte resultat.

 

Selve kopieringshastigheden er i top og DVDFab Blu-ray Copy understøtter multi-core og NVIDIA CUDA teknologien til at gøre kopiering super hurtig.

 

De primære egenskaber:

 

  • Kloner, brænder og kopierer alle typer af Blu-ray film til andre medier. Herunder BD-50 til en enkel BD-25, BD-9 eller BD-5 via en avanceret komprimeringsteknologi.
  • Dekrypterer og fjerner alle former for kopibeskyttelse, så du frit kan kopiere dine film. Alle de nyeste kopibeskyttelser som BD+, BD-live og UOP fjernes nemt.
  • De 4 moduler lader brugeren kopiere hele Blu-ray mediets indhold (Full Disc), kun filmsporet (Main Movie), en identisk kopi (Clone) eller blot det valgte indhold (Write Data).

 

Understøttede formater:

 

  • Input: Blu-ray-Video medier, Blu-ray mapper, ISO image filer
  • Output: Blu-ray-Video medier, DVD-Video medier, AVCHD medier, Blu-ray mapper, ISO image filer  
1

Andre Blu-ray Software Downloads

DVDFab Blu-ray Ripper

DVDFab Blu-ray Ripper

DVDFab Blu-ray Ripper er en fleksibel og funktionsrig Blu-ray Ripper, der kan rippe Blu-ray film og medier til forskellige videofiler som kan afspilles i Windows og på den nyeste generation af konsoller som PS3 og Xbox 360 eller mobile enheder som iPod, iPhone (iPhone 4), iPad (iPad 2), osv. DVDFab Blu-ray Ripper kan også udtrække lydsporet af film.Blu-ray Ripper har både s…

4

Leawo Blu-ray Copy

Leawo Blu-ray Copy

Kopiér dine Blu-ray film til et tomt Blu-ray medie eller tag en backup til harddisken med Leawo Blu-ray Copy, der via få klik lader dig håndtere dine film på en nem måde. Softwaren er udviklet med den hensigt, at det skal være nemt at tage backup af Blu-ray film - om du så ønsker din backup til et fysisk medie eller som filer på harddisken er…

5

Leawo Blu-ray Creator

Leawo Blu-ray Creator

Leawo Blu-ray Creator er et effektivt softwareprodukt, der hjælper dig med at oprette og brænde alle slags videofiler til Blu-ray medier (BD-25, BD-50), DVD (DVD-5, DVD-9) og ISO image filer. Denne Blu-ray brænder kan omdanne videofiler, lydfiler, HD film osv. til komplette Blu-ray film som kan afspilles på en kompatibel Blu-ray enhed. Leawo Blu-ray Creator lader dig br&ael…

4

ImTOO Blu-ray to DVD Converter

ImTOO Blu-ray to DVD Converter

Konverter og brænd dine Blu-ray film til DVD med blot ét enkelt klik. Først ripper softwaren din Blu-ray film til harddisken, derefter bliver filmen konverteret til et DVD-kompatibelt format og til sidst bliver filmen brændt til et tomt DVD medie i computerens DVD-drev. Med ImTOO Blu-ray to DVD Converter kan du derfor konvertere alle din originale Blu-ray film, samt Blu-r…

3