Mobile Security
Kaspersky Mobile Internet Security til Android

Produkt specifikationer

Producent: Virus-Fri.nu

Licens: Freeware

Version:

Sprog: Dansk, Engelsk

Pris: kr.

Kaspersky Mobile Internet Security til Android

Download

Hvis du ønsker optimal sikring og beskyttelse af din Android mobiltelefon, så bør du overvejer at kigge nærmere på den smarte app fra Kaspersky - Kaspersky Mobile Internet Security fungerer både til mobiltelefoner og tablet computere med Android som mobilt styresystem.

Mange af de trusler og malware infektioner som normalt du inficerer Windows-computere bliver i disse år lystigt omkodet, så de også virker til Android - de cyberkriminelle har opdaget, at almindelige mennesker anvender netbank og shopping via deres mobiltelefon nu og går derfor målrettet efter Android enheder.

Men med Kaspersky Mobile Internet Security kan du sikre dig imod diverse virusangreb og malware infektioner - med i app'en får du bla.:

- Antivirus og antimalware beskyttelse


- Anti-tyveri, så du kan lokalisere en stjålen mobiltelefon eller tablet computer


- Fjernstying af din enhed, så du kan slette alt fortrolig data inden tyveknægten misbruger det


- Overvågning af datatrafik som f. eks er meget relevant, hvis du rejser på ferie eller befinder dig uden for Danmarks grænser

Med tusindvis af topanmeldelser på Google Play, så er Kaspersky Mobile Internet Security et godt valg for den almindelig mobiltelefon-ejer.

4

Andre Mobile Security Downloads

Bitdefender Mobile Security

Bitdefender Mobile Security

Beskyt din Android mobile enhed imod trusler på internettet som malware og falske apps med Bitdefender Mobile Security. Denne app er udviklet til at beskytte mobiltelefoner og tablet computere, der har styresystemet Android fra Google. De primære funktioner i Bitdefender Mobile Security er følgende:App LockPrivacy AdvisorMalware ScannerWeb SecurityAnti-TheftDu har mulighed for a…

1