Nyheder

Anmeldelse af Samsung Galaxy S20

Anmeldelse af Samsung Galaxy S20

Samsung Galaxy S20 Specs

1.     6.2 tommer Quad HD+ dynamisk AMOLED-skærm med Quad HD+

2.     Exynos 990- eller Snapdragon 865-processor

3.     Op til 12 GB RAM og 128 GB/512 GB lagerplads (kan udvides med microSD)

4.     Tredobbelt bagkamera-system: 12MP Ultra Wide, 64MP Telephoto og et 12MP vidvinkelobjektiv

5.     10MP frontvendt selfie-kamera på forsiden

6.     5G-forbindelse til udvalgte modeller

7.     batterikapacitet på 4500 mAh

8.     .Android 10-operativsystem

9.     .One UI 2 brugergrænseflade

Design og skærm

Samsung Galaxy S20 har et design i glas og metal, der både er stilfuldt og holdbart. Skærmen på 6,2 tommer er lysstærk og klar, så den er nem at se under alle lysforhold. Vælger man en Samsung Galaxy S20 FE er skærmen er også udstyret med Gorilla Glass 6-beskyttelse, som gør den virkelig modstandsdygtig over for ridser og fald.

Case eller ingen case?

Det kan være smart at bruge et etui til din Samsung Galaxy S20. For det første tilføjer det et ekstra lag beskyttelse til smartphonen. Et etui giver beskyttelse mod fald og ridser. Du behøver ikke at bekymre dig om at ridse det smukke design eller beskadige komponenter som kameralinsen, hvis du har et etui omkring din telefon. Etuiet giver også lidt ekstra greb og komfort, når du holder telefonen i hånden. Har du en S23 kan du overveje et Samsung Galaxy S23 Ultra cover.

Batteri

Samsung Galaxy S20 er udstyret med et langtidsholdbart batteri på 4500 mAh, perfekt til intensiv brug. Med denne batteristørrelse kan du se videoer, spille spil og surfe på nettet hele dagen lang uden at skulle bekymre dig om at løbe tør for strøm. Hurtigopladningsfunktionen sikrer også, at dit batteri oplades hurtigt - det kan nå op på 50 % på mindre end 30 minutter.

Kamerasystem

Samsung Galaxy S20 har et tredobbelt kamera på bagsiden, hvilket gør det til et af de bedste kameraer på markedet. Ultra Wide-objektivet på 12 MP er perfekt til at tage fantastiske vidvinkelbilleder og episke billeder af landskaber. Teleobjektivet på 64 MP har en utrolig optisk zoom på op til 30x, så du kan komme helt tæt på begivenhederne uden at gå på kompromis med kvaliteten. Sidst, men ikke mindst, er der et 12 MP vidvinkelobjektiv, der er perfekt til at tage gruppebilleder eller fange hele scenen på ét billede. Selfiekameraet på 10 MP tager også smukt detaljerede selfies og videoopkald.

5G-forbindelse

Samsung Galaxy S20 har 5G-forbindelse, hvilket gør den hurtigere end andre smartphones på markedet. 5G-forbindelse giver en betydelig opgradering i forhold til forgængeren 4G, og det gælder især, når det kommer til hastighed. 5G-netværk giver datahastigheder, der er op til 100 gange hurtigere end 4G-netværk, hvilket giver mulighed for at downloade og uploade filer med lynhurtige hastigheder. Derudover har 5G potentiale til at ændre den måde, vi bruge internettet med nye applikationer og tjenester, som ikke er mulige med 4G.

Ydelse og processor

Samsung Galaxy S20 er drevet af en Qualcomm Snapdragon 865-processor, som giver lynhurtig ydeevne. Telefonen leveres også med 8 GB RAM, hvilket sikrer, at selv de mest krævende apps kører problemfrit. Derudover kan den interne lagerplads på 128 GB udvides via microSD-kort, så du behøver aldrig at bekymre dig om at løbe tør for plads.

.One UI 2 brugergrænseflade

Brugergrænsefladen .One UI 2 fra Samsung er en kraftfuld og meget brugerdefinerbar oplevelse. Det giver brugerne værktøjer til nemt at justere indstillinger, få adgang til apps og meget mere - alt sammen på en intuitiv og organiseret måde. Med det moderne design kan brugerne hurtigt navigere på deres enhed, mens de får mest muligt ud af enhedens funktioner.

.Android 10-operativsystem

Samsung Galaxy S20 kører på Android 10-styresystemet, den nyeste version af Googles populære mobilsoftware. Den kommer med en række nye funktioner og forbedringer i forhold til den tidligere version, Android 9 Pie. Disse omfatter øget sikkerhed, forbedret kontrol af app-tilladelser og bedre understøttelse af foldbare enheder.

 

Alt i alt er Samsung Galaxy S20 en kraftfuld og alsidig smartphone, der tilbyder et imponerende sæt funktioner. Den 6,2 tommer store Quad HD+ dynamiske AMOLED-skærm med Quad HD+ giver klare billeder under alle lysforhold, mens det tredobbelte bagkamera-system tager fantastiske billeder med sit 12 MP Ultra Wide-objektiv, 64 MP-telelelobjektiv og 12 MP-vidvinkelobjektiv. Derudover har denne model også 5G-tilslutning for udvalgte modeller samt 4500 mAh batterikapacitet, der holder hele dagen. For dem, der leder efter pålidelig ydeevne og topklasse specifikationer, så er Samsung Galaxy S20 måske lige det, du har brug for!