Nyheder

Anmeldelse af Tripii App til Android

Anmeldelse af Tripii App til Android

Skoleklasseudflugter er ofte populære hos eleverne. De glæder sig og springer rundt som lopper på selve turen. Det kan give udfordringer for lærerne at holde styr på flokken af elever. For hvordan sikrer man sig, at alle elever kommer med – at ingen bliver væk eller ”glemt”? Og hvordan sikrer man, at alle har fået den samme information om f.eks. mødested og tid?

Tripii App sikrer en god og tryg tur 

Med Tripii App installeret på androidmobilen, er det ikke længere et problem at holde overblikket.

Appen er udviklet til læreren, der skal på tur med sin skoleklasse. Med 4 gennemtænkte funktioner, nærmere beskrevet på Tripii.dk, kan turen foregå helt uden bekymringer.

Tripii App fungerer uanset om skoleturen er i Danmark eller i udlandet, så der er ingen begrænsninger. Læreren har mulighed for at oprette udflugten under ”Turbeskrivelser”, så alle turdeltagere altid har let adgang til opdateret information. Her kan hele planen for turen skrives, så alle ved, hvor og hvornår man skal mødes. Det sparer en masse spørgsmål og forvirring.

Endnu en god funktion er, at der kan tilmeldes flere lærere til den samme tur. Derved har alle godt overblik over eleverne, og eleverne kan se, hvilke lærere der deltager.   

Del lokation – den smarte funktion  

Den funktion, som virkelig rykker i denne app, er muligheden for at dele lokation. Alle brugere kan dele deres lokation, så det er slut med at blive ”væk” på skoleturen. Det sparer en masse tid og bekymring, da eleverne vil altid kunne finde læreren og omvendt.