Nyheder

Den digitale astronaut – med sikkerheden i orden

Den digitale astronaut – med sikkerheden i orden

Sid roligt, mens du har det sjovt

Sikkerhed er alfa omega, når du dykker ned i al den underholdning, der findes på nettet. Om det er film eller online spilleautomater, du underholder dig med, skal det nødig være din sikkerhed, der sættes på spil, mens du morer dig. Går du på opdagelse i prisbelønnede spillemaskiner, er det rart at kunne læne sig tilbage og vide, at du allerede har helt styr på dine antivirus og antispam, antispyware software.

Jagten på at udråbe BINGO - med sikkerheden i orden

Når man ikke skal bruge tid på irriterende virus og spam, frigiver det mere tid til at gå på jagt i spændende nye spillemaskiner. Uanset om du vælger klassiske eller moderne spritnye spil, vil du kunne nyde dem mere uden problemer med sikkerheden undervejs.

Klassiske og moderne spilleautomater

Der findes gamle travere, som ingen bliver for gamle til, og de går aldrig af mode! Det er derfor, vi kalder nogle onlinespilleautomater for klassikere. Det er de traditionelle motiver, som også findes på casinoer med fysisk lokation. De er lige så sjove som de nye, men traditionelt set mere simple og lever på nostalgien som fx Super 7 og Burning Diamonds. Moderne spillemaskiner er, derimod, ofte mere sammensatte. Det kan være blandede genrer og udfordrende stilarter, ofte med endnu mere potentiale for gevinst. Men hvordan sikrer jeg mig bedst?

Hvordan sikrer jeg sikkerhed online?

Først og fremmest handler det selvfølgelig om at finde den bedste antivirus software til netop din computer fra de mulige software sektioner. Med sikkerhed i orden undgår du uvelkomne hackere. Det anbefales oftest at kombinere forskellige software  i en pakkeløsning. Vi kender nok alle til antivirus, men software for sikkerhed består også af vigtige anti spyware, antispam, security suites, mobile security, der alle er til brug i hverdagen. Og så er der VPN. Måske er forkortelsen VPN ny for dig, men det står for “Virtuelt Privat Netværk”.

Hvad skal man bruge VPN til?

VNP er et program, der gør dig til noget af en astronaut i den digitale nye verden. Mere end noget andet program sørger VNP for, at dine timer fordybet i underholdning forbliver bekymringsfrie. Med VPN får du den samme sikkerhed som bankerne med hjælp til beskyttelse af adgangskoder, bankoplysninger og kreditkortoplysninger og meget mere. Men mindre kan også gøre det til privat brug. Hvis du er i tvivl, kan du prøve en gratis prøveversion, som kan downloades online, indtil du beslutter dig.