Nyheder

Er dit software indrettet til CSGO-sikkerhed?

Er dit software indrettet til CSGO-sikkerhed?

Dine oplysninger om dig selv bliver brugt af store internationale firmaer til at tjene penge på dig. Det har længe været realiteten og er ikke en hemmelighed for særlig mange mennesker.

Vi kan alle forsøge at undgå det, det er dog ikke det, denne artikel skal omhandle. I stedet er fokusset orienteres mod, hvordan du bedst indretter dit software til CSGO.

Altså hvad kan du gøre for at undgå virus, hvad du kan gøre for, at det er dig, der styrer. På den måde får du en mere sikker brug af CSGO, om det er til spil eller til at oddse.

Din sikkerhed når du spiller

Få installeret et antivirusprogram på din computer med det samme. Din profil kan blive hacket, din Stream-konto lukket eller noget tredje.

Altså er der ikke tale om salg af data eller overvågning fra store selskaber. Her handler det konkret om mennesker, der udnytter dig og din profil til en økonomisk gevinst.

Oftest vil du blive bedt om at overføre nogle penge. Der er nogle helt åbenlyse problemer ved det. Først og fremmest er din konto lige blevet hakket, og du skal betale for det, hvilket selvfølgelig er ulovligt fra hackerne. Derudover er det slet ikke sikkert, at du får din konto igen.

Efter du har fået en virus en gang, er lektien dog oftest lært. Derefter henter du et antivirusprogram, der er rettet mod at forhindre hackere i at tilgå din profil.

Men det burde du allerede have tænkt på inden, for faren er der altid, når du spiller eller i det hele taget er online.

Hvad skal du stille op?

De generelle retningslinjer for, hvordan du kan have din profil i sikkerhed og tryghed, er også gældende, når du gamer.

Det vil sige, at din konto skal have et godt kodeord. Det skal helst være langt - over 8 tegn - med små og store bogstaver, tal og gerne andre tegn.

Hvis din konto er særligt udsat, vil din kode skulle forbedres yderligere, plus du burde danne dig en strategi, for hvordan du undgår hacking. Download et antivirusprogram og et program til at hjælpe dig i tilfælde af ransomware.

Tjen penge på dit yndlingsspil

Generelt opleves der ikke i lige så høj grad tilfælde af hacking på CSGO-kontoer, som der f.eks. gør på Facebook eller andre sociale medier.

De tilfælde, der typisk vil opstå, er såkaldte ransomware, hvor en hacker eller hackergruppe vil afpresse for en løsesum.

De større statslige hackingen - som vi oftest hører om i medierne - sker typisk på sociale medier, hvor de kan have en indflydelse på holdninger og debatter i samfundet.

Så du kan nogenlunde trygt spille eller oddse på CSGO. Faktisk kan du klikke dig ind på CSGO-Betting.io/da og se, hvordan du kommer i gang med at oddse.

Anbefalingen for al færden online er dog, at du anskaffer dig et antivirusprogram, andet vil simpelthen være åndssvagt. Få gerne et program, der hjælper dig med ransomware.

De forskellige programmer vil reklamere med, hvad du modtager, når du henter dit nye software.