Nyheder

Er du også på farten? Så bør du anskaffe dig det rette kommunikationsudstyr

Er du også på farten? Så bør du anskaffe dig det rette kommunikationsudstyr

Dette indhold er sponsoreret

Flere og flere personer lever på farten, hvad angår deres arbejde. Færre sidder fast på en kontor hele arbejdsugen, hvor en stigende tendens er, at flere arbejde hjemmefra eller rundt omkring i landet og verden hvor de pga. møder.

Udfordringen ved ikke at være lige så ofte fysisk til stede, som vi var vant til tidligere, er, at kommunikationen ændrer sig som følge af de manglende fysiske møder. Dog ikke kun til det negative, hvor der også som sagt er mange fordele i at arbejde på farten.

Få lyd og billede på

En af de virksomheder som arbejder med bedre kommunikation for dem på farten, er den danske virksomhed Poly. Hos Poly er de leveringsdygtige i en bred vifte af teknologiske løsninger, til både faste kontoransatte og dem på farten. Hos Poly kan du derfor anskaffe dig nogle af markedets bedste konferencetelefoner, headsets, trådløse mikrofoner og kameraer, så I let og elegant kan få et møde op at køre gennem enten lyd eller billede. Løsningerne virker uanset hvor i landet du er, så længe der bare er forbindelse til nettet.

Er det nok med et telefonmøde, eller skal der også billede på?

En af udfordringerne ved interpersonel kommunikation - det vil sige kommunikation der ikke foregår fysisk - er, at det er svære at aflæse den person du kommunikere med. Sidder du til en forhandling eller tung beslutningsproces kan det ofte være en stor fordel at kunne se de andre fra mødet i øjnene, da dette gør kommunikationen både mere sårbar og ærlig. Skal du derimod have et møde med en du kender godt, eller omhandler mødet noget mindre formelt, kan et telefonisk møde sagtens være nok. En anden årsag til at søge videoløsninger frem for lyd er, at video virker mere professionelt, hvilket du også bør have med i tankerne, før du inviterer en forretningsforbindelse med til et telefonmøde.

Hvorfor vælge det dyre udstyr?

Når du har møde med en vigtig forretningsforbindelse, handler det om at fremstå så professionel og troværdig som overhoved muligt. Dette kan godt blive udfordret af, hvis billedet på din video eller sløret og pixeleret, eller lyden går dårlig igennem på din telefon, mikrofon eller headset. Den professionalitet som du kan din modpart indtryk af ved at benytte det rette udstyr, kan nemt vise sig at være tungen på vægtskålen i mange situationer. Dertil holder de dyre løsninger også ofte noget længere end de billige, og med årene kan de dyre løsninger derfor nemt blive billigere i længden, sammenlignet med hvis du skulle skifte det gamle og billige udstyr ud med få års mellemrum.