Nyheder

Rewiew af BullGuard Internet Security 2013

Rewiew af BullGuard Internet Security 2013

BullGuard Internet Security gør det muligt for dig at afgøre, hvor megen interaktion du ønsker at have med softwaren. BullGuard forstår også, at nogle ønsker at installere softwaren og aldrig se på den igen og at andre ønsker at vende og konfigurere enhver speciel mulighed. Denne sikkerhedspakke indbefatter avancerede indstillinger og muligheder til konfiguration, for dem som ønsker at bestemme, hvorledes softwaren skal reagere for diverse trusler.

BullGuard Internet Security kan beskytte din computer og personlig information mod alle former for malware, indbefattet virus, rootkits, spyware, phishing, mistænkelige apps, forældet software og spam. Softwaren har evnen til at spore mistænkelig adfærd, afværge zero-day trusler og den indbefatter en websiterådgiver, som kan advare dig mod farlige websites, før du besøger dem. Selv om den ikke har et særligt redskab til at beskytte dig på sociale netværkssites, kan du blokere for, at dine børn får adgang til dem ved at anvende redskaberne til forældrekontrol.

Derudover indeholder BullGuard Internet Security alt, hvad der grundlæggende kan kræves, så som kundespecificerede scanninger, Game Mode, automatiske opdateringer, scannere til udstyrsenheder og eksterne enhder og evnen til at oprette en rednings CD. Med til BullGuard får du også med et PC tune-up hjælpeprogram, som fjerner spor fra afinstalleret software, sletter midlertidige filer og fjerner ikke-funktionsdygtige registerindlæsninger i registreringsdatabasen. Dette PC Tune Up redskab kan hjælpe dig med at maksimere lagerplads for din harddisk og formindske opstartstiden under Microsoft Windows. Med én BullGuard licens kan du sikre 3 computere, eller laptops.

BullGuard er altid tilgængelig for at hjælpe dig med support. BullGuard tilbyder e-mail og live chat support 24/7 på en række forskellige sprog. De yder support på nærmere bestemte tidspunkter på dansk, tysk, fransk, spansk, svensk og norsk. Engelsk chat support er 24/7. De udgiver nyttige brugerguide online, FAQ og teknisk information om kendt malware. De supporter også et forum og udsender industrinyheder og produktinformation på Twitter.

Download BullGuard Internet Security

Køb BullGuard Internet Security