Nyheder

Rip musik fra Spotify til MP3

Rip musik fra Spotify til MP3

Spotify har allerede taget Danmark med stor og et stort antal internetbrugere benytter hver dag Spotify til at streame musik til deres computer. Spotify fungerer ganske enkelt ved at du opretter en gratis brugerprofil og installerer den tilhørende software. Herefter har brugeren fri adgang til stort set alt slags musik - både nyt og gammelt.

Der er ingen restriktioner på den musik som Spotify kan streame til din computer, men det er desværre ikke muligt at gemme musikken på harddisken eller optage den til lydfiler. Med Audials One installeret kan du rippe den musik som Spotify afspiller og gemme musikken i separate musiknumre. Processen er enkel og forklaret her:


Download Spotify

Download AudialsOne


Rip Spotify til MP3

Start med at oprette en brugerkonto på Spotify. Installér dernæst softwaren til Spotify og Audials One fra ovenstående links.

  • Start Audials One. Skift til "Save Music" som du kan finde i sektionen "Streaming.

 

  • Klik på knappen "Sound recording with tagging" på "OK" i det følgende vindue (du skal måske genstarte din computer inden du kan bruge funktionen). Nu vil Audials One optage alle lyde fra din computer. Du bør derfor ikke afspille anden musik, chatte i MSN med lyd, modtage e-mails via Outlook som giver lyd, osv. Ingen andre lydkilder bør afspilles.

 

  • Tilbage i Spotify skal du blot afspille alt den musik du ønsker at gemme i MP3. I vinduet "Save Music" skaber Audials One en liste over alle de musikfiler som bliver afspillet og gemmer dem i MP3.

 

  • Så snart musikken fra Spotify er gemt på din computer kan du frit disponere over den. Du kan f. eks kopiere den til din iPod eller iPhone. Du kan også bare afspille musikken på din computer.