Nyheder

Rip Netflix film til din PC

Rip Netflix film til din PC

Den amerikanske film-tjeneste Netflix er kommet til Danmark og danske brugere har derfor mulighed for at abonnere på Netflix store katalog af de nyeste film og TV-serier.

Netflix fungerer ved at alt indhold bliver streamet til din PC, TV, PS3, Wii, Xbox, Macintosh, mobiltelefon eller tablet computer. Eftersom film fra Netflix bliver streamet kan du ikke uden videre downloade dem.

Vi vil her vise dig hvordan du anvende et softwareprogram, Audials Moviebox, til at rippe de streamede film fra Netflix og gemme filmene i et videoformat på din computer.


Download Audials Moviebox


Installér Audials Movieboxi Microsoft Windows (Moviebox fungerer i alle versioner af Microsoft Windows og i Windows 8).

I Moviebox finder du i højre side af hovedvinduet et menupunkt "Streaming" under det skal du klikke på "Save Video". Herfra kan du angive hvilket output videoformat dine film skal gemmes i - det gør du under "Convert:".

Åbn din browser og gå ind på din Netflix konto for at vælge den film du ønsker at rippe og downloade til din PC. Start filmen kort og sæt den på pause. I Moviebox skal du nu klikke på knappen "Video Recording" - du finder knappen i midten af skærmen. Vælg "Record from screen" i drop-down menuen.

Klik på "Auto" og klik derefter på "Detect + Record" i det dialogvindue som følger.

Tilbage i din browser kan du begynde at afspille din Netflix film og Moviebox vil automatisk identificere filmen og begynde at rippe den. Vent indtil filmen er færdig med at gøre noget.

Efter Netflix filmen er rippet skal du vælge videofilen fra listen i "Save Video" og klikke på "Save" knappen. Du kan nu afspille filmen eller overføre den til en anden computer eller enhed.


Download Audials Moviebox