Disk Utilities
Registry Victor

Produkt specifikationer

Producent: RegistryVictor.com

Licens: Shareware

Version: 6

Sprog: Engelsk, Dansk

Pris: 280 kr.

Registry Victor

Download

Registry Victor retter de computerfejl, der opstår i registreringsdatabasen og forbedrer computerens hastighed. Registry Victor dansk-oversat software, der optimerer registreringsdatabasen og fixer fejl på computeren som er med til at nedsætte ydeevnen.

 

Softwaren anvender en avanceret teknologi til at scanne harddisken og systemfilerne i Windows for fejl - efterfølgende vil brugeren blive præsenteret for en komplet rapport over de tiltag som vil gavne computeren. På brugerens foranledning vil Registry Victor rette fejlene og foretage de nødvendige ændringer, der vil lede til en hastighedsforøgelse.

 

Registry Victor anvender følgende moduler til at forbedrer hastighed og stabilitet på computeren:

 

Registry Optimizer - Udfører en komplet scanning af Windows registreringsdatabasen for at opdage og løse ugyldige referencer og systemfejl, hvilket også hjælper med at rydde op i registreringsdatabasens mange henvisninger.

 

Privacy Safeguard - Beskytter brugerens privatliv ved at sikre at alle spor af online internet- og computeraktiviteter permanent slettes og kan ikke gendannes, hvilket øger systemets ydeevne og giver mere harddiskplads.

 

Junk File Remover - Scanner og fjerner alle junkfiler og midlertidige filer fra systemet for at give mere ledig plads på harddisken og lader samtidigt andre programmer køre hurtigere og mere effektivt. Dette værktøj vil hjælpe med at holde systemet fri for rod og rydde op alle de uønskede data og oplysninger.

 

PC Optimizer - PC Optimizer er en optimeringsværktøj som optimerer alle områder på brugerens computer - fra hukommelse til netværk osv.

4

Andre Disk Utilities Downloads

CCleaner

CCleaner

Er du træt af en ustabil PC med langsom opstart og nedsat ydeevne i Microsoft Windows? Så er CCleaner det perfekte program til at løse problemerne.CCleaner kan optimerer mange aspekter ved din PC ved bla. at rydde op i registreringsdatabasen, rense ud i alle de midlertidige filer på computeren og fjerne unødvendige programmer/services fra opstarten. Hvis du oplever,…

5

HDD Regenerator

HDD Regenerator

HDD Regenerator reparerer uløselige fejl på din harddisk og retter alle forekomster af "bad sectors", der måtte være på harddisken og er skyld i at Windows ikke fungerer korrekt eller din data er gået tabt. Det er primært det fysiske "bad sectors" fejl på harddisken som HDD Regenerator er udviklet til at reparere og softwaren klarer udfordringen ude…

4

Advanced SystemCare PRO

Advanced SystemCare PRO

Advanced SystemCare PRO er en samlet softwareløsning, der holder din computer i topform ved at forøge hastigheden i alle versioner af  Windows (Windows XP, Windows Vista, Windows og Windows 8) og beskytte imod spyware som reducerer ydeevnen. Softwaren adskiller sig fra dets konkurrenter ved både at tilbyde tune-up af computeren, anti-spyware, privatlivsbeskyttelse og grund…

5

SpeedUpMyPC

SpeedUpMyPC

SpeedUpMyPC sørger for at udnytte din computers fulde potentiale ved at optimere ydelsen og hastigheden i Windows. Som Microsoft-partner med en Gold-kompetence har Uniblue udviklet SpeedUpMyPC specifikt til styresystemet Windows og softwaren er anerkendt som pålidelig og yderst effektivt. Softwaren fungerer ved at du installerer SpeedUpMyPC og foretager en ydelsesscanning, der stiller…

4