Musik Software
Soundtaxi Pro+Videorip

Produkt specifikationer

Producent: Soundtaxi.dk

Licens: Shareware

Version: 4.6

Sprog: Engelsk

Pris: 260 kr.

Soundtaxi Pro+Videorip

Download

Soundtaxi Pro+Videorip er den version i Soundtaxi serien, der har de mest avancerede funktioner og konverterer lydfiler og videofiler ved den højeste hastighed, imens alle typer af DRM-beskyttelse og kopibeskyttelse fjernes.

I modsætningen til de mindre versioner af Soundtaxi, så understøtter Soundtaxi Pro+Videorip konvertering af videofiler med DRM og kopibeskyttelse til ubeskyttede filer i de videoformater du ønsker. Antallet af samtidige konverteringer er 16 og hastigheden er op hele 50 gange den normale hastighed ved afspilning.

I Soundtaxi Pro+Videorip er et tilføjelsesprogram, der gør det legende let at downloade YouTube videoer via Internet Explorer browseren. Surfer du ind på en YouTube video vil en lille knap være synlig i browseren og du kan direkte downloade den pågældende video til din computer.

SoundTaxi Pro+VideoRip understøtter næsten alle typer af lydfiler og videofiler, med eller uden DRM, som f. eks: WMA, M4P, AAC, MP4, MP3, AVI, DivX og kan konvertere til DRM-fri filer i formaterne: MP3, WAV, AVI, MPEG4 (MP4) og AAC.

Er du primært interesseret i SoundTaxi Pro+VideoRip med hensyn til fjernelse af DRM på lyd og film, så kan du være sikker på at softwaren kan håndterer alle former for DRM-beskyttelse - her er et udvalg af de online portaler og services som SoundTaxi Pro+VideoRip er udviklet til at håndtere DRM fra:

TDC Play, iTunes Store, BibZoom, Napster, Zune, Yahoo Music, MusicMatch, MSNMusic, MusicLoad, MTV / urge, MusicNow, BuyMusic, AOL Music, Virgin Digital, Sony Connect, Beon Music, Peer Impact, iMusica, Rhapsody, Wal-Mart, AOL MusicNow, Audible, connect-europe, akuma, Listen JP, ongen, hmv, Bigpond Music, Soundbuzz, digirama, imusica, cdigix, cingular mMode, puretracks, metro tunes, fnac.

5

Andre Musik Software Downloads

Audials One

Audials One

Audials One er den ultimative softwareløsning til fjernelse af DRM og konvertering af musik og videoer. Desuden kan Audials One downloade millioner af gratis musiknumre og film til din computer ved f. eks at rippe online tjenester som Spotify, Discovery, Hulu, YouTube, Grooveshark, last.fm og mange flere. Audials One fungerer som en udvidet version af Tunebite, der ligeledes er en del af se…

5

Soundtaxi Media Suite

Soundtaxi Media Suite

Soundtaxi Media Suite er en samlet pakkeløsning, hvor alle softwareprodukter fra Soundtaxi-serien indgår. Du får alle funktioner fra Soundtaxi og de fire softwareprodukter RipTiger, TuneGet, RadioGet og 1Step DVD Copy.Som sin primære funktion afhjælper Soundtaxi Media Suite dig med alle de DRM-beskyttede lyd- og videofiler du har liggende på din harddisk. Efter…

5

Aimersoft DRM Media Converter

Aimersoft DRM Media Converter

Frigør din musik og film for den forhadte DRM-beskyttelse, der begrænser brugen af lovligt downloadede eller indkøbte lydfiler og videofiler. Aimersoft DRM Media Converter klarer opgaven og fungerer under alle versioner af Windows.   Aimersoft DRM Media Converter giver dig mulighed for øjeblikkeligt at fjerne DRM-beskyttelse fra filer som WMV, WMA, M4V, M4P, M4B, AA…

3

Audials Tunebite

Audials Tunebite

Audials Tunebite konvertere musik og film til brugervalgte formater, samtidigt med alle typer for kopibeskyttelse og DRM fjernes fra de konverterede filer. Audials Tunebite håndterer alle typer af lydfiler fra MP3, WMA til OGG, WAV og FLAC. I Danmark benyttes Audials Tunebite ofte som til at frigøre musikfiler fra TDC Play eller iTunes Store for DRM - efter DRM kopibeskyttelsen er fje…

4