Codecs
Windows 8 Codecs

Produkt specifikationer

Producent: Shark007

Licens: Freeware

Version: 1.3.8

Sprog: Engelsk

Pris: kr.

Windows 8 Codecs

Download

For at sikre korrekt og optimal afspilning af video, film, lyd og musik under Microsoft Windows 8 bør du installerer Windows 8 Codecs.

Windows 8 Codecs, som tilbydes her, ændrer ikke ved, eller forstyrrer den support, som Microsoft har ydet med hensyn til medfølgende codec support for Windows Media Player 12 og Media Center.

Alternative hardware accelererede (DXVA)H264 codecs tilvejebringes også ved codec installeringen til brug for alle afspillere.

5

Andre Codecs Downloads

Windows 7 Codecs

Windows 7 Codecs

Windows 7 Codecs pack er ikke i modstrid med den i Windows 7 indbyggede codec support. Den gør det ganske enkelt muligt for dig at afspille næsten hver eneste mediafilformat på din computer, som kører med Windows 7. Installatioen er let og applikationen tilbyder en mængde muligheder for avancerede brugere og Windows 7 er ikke bundled med en mediaafspiller, så…

5

Vista Codec Package

Vista Codec Package

Vista Codec Package tillader brugeren at afspille enhver mediafil, video og lyd, på sin favorit media afspiller i Microsoft Windows Vista. Denne pakke muliggør afspilning af AVI, RealMedia, FLV, SWF og QuickTime filer, såvel som DVD'er og Blu-ray. Pakken fungerer udemærket med de fleste browsere og sætter dem i stand til at afspille streaming video- og musikfiler. Se…

5