Antivirus
AVG Antivirus

Produkt specifikationer

Producent: AVG

Licens: Shareware

Version:

Sprog: Dansk, Engelsk, Tysk

Pris: kr.

AVG Antivirus

Download

Som AVGs funktionsmæssigt mest omfattende antivirus produkt nogensinde, udgør dette en avanceret beskyttelse, som aldrig nogensinde vil kunne komme på tværs for dig.

AVG AntiVirus bevæger sig langt ud over blot det, at kunne spore og fjerne virus på din PC. Det leverer også en høj grad af præventiv beskyttelse, som blokerer inficerede links og filer, mens du surfer - og checker alt, før du klikker videre til f. eks en falsk hjemmeside.

Som noget nyt er der en smart ydelsesteknologi til hurtigere scanning og spilfunktion uden irriterende forsinkelser og nedfrysninger forårsaget af planlagte opdateringer og scanninger, hvad der indebærer, at AVG AntiVirus er en antivirus beskyttelse, som aldrig kommer på tværs for dig.

Når det drejer sig om privat beskyttelse, giver 'AVG Do Not Track' funktionen kontrol over hvilke websites, der kan samle og benytte dine data (tilgængelig hvis du tager AVG Security Toolbar, som en del af din installation).

Dette forener AVGs Anti Spyware og WiFi hacker bekæmpende teknologi i, at kunne yde virkningsfuld privat- og identitetsbeskyttelse hjemme og på farten. Ligeledes nyt ved versionen er AVGs Easy Interface, som gør styringen af din beskyttelse så enkel, som muligt. Brugere af AVG AntiVirus kan også glæde sig over 24/7 telefon support fra support holdet af eksperter - 365 dage om året.

Du kan også downloade alle AVG antivirus- og sikkerhedsprogrammer i svensksproget og norsksproget udgaver. Du kan besøge de andre skandinaviske hjemmesider for AVG via følgende links:

AVG-Virusskydd.se - Sverige

AVG-Antivirus.no - Norge

4

Andre Antivirus Downloads

AVG Free Edition

AVG Free Edition

AVG Free Edition er et anerkendt og troværdigt program til håndtering af virus og spyware trusler i Windows. Med til AVG Free Edition følger en række mindre softwaremoduler, der bla. scanner farlige links i din browser og advare imod falske internetsider. AVG Free Edition har følgende fremtrædende funktioner: Prisbelønnet antivirus og antispyware tekno…

3

BitDefender Free Edition

BitDefender Free Edition

BitDefender Free Edition er én af de mest effektive antivirus softwareløsninger og anerkendt for sin effektivitet, pålidelighed og stabilitet i Windows. BitDefender Free Edition 100% gratis at installere og bruge.BitDefender Free Edition anvender den samme teknologi, ICSA Labs certificeret, som er integreret i alle de andre BitDefender produkter i den kommercielle linjen i seri…

4

avast! Pro Antivirus

avast! Pro Antivirus

Beskyt din computer imod virus og malware angreb med avast! Pro Antivirus, der arbejder lydløst i baggrunden og trækker på så ganske få systemressourcer at du knap mærker det i Windows.avast! Pro Antivirus indeholder den allernyeste teknologi til at holde din computer 100% fri for virus, malware, spyware og hackere som forsøger at stjæle din person…

4

Norton Antivirus

Norton Antivirus

Norton Antivirus Plus er et effektivt virkende hjælpeprogram til sporing og elimination af alle former for virus og malware. Den mest markante ændring i den nye udgave er den nye brugerflade. Det basale udseende og det følelsesmæssige indtryk er det samme, men brugerfladen er blevet reorganiseret for at optimere det med hensyn til berøring (og installation af system…

1