Antivirus
BitDefender Rescue CD

Produkt specifikationer

Producent: Bitdefender

Licens: Freeware

Version:

Sprog: Engelsk

Pris: kr.

BitDefender Rescue CD

Download

Reparation af skader forårsaget af virusinfektioner og genoprettelse af Microsoft Windows systemet til en 100% funktionstilstand er ofte en vanskelig opgave, som burde overlades til professionelle. I tilfælde af at du ønsker at tage sagen i egen hånd og prøve at ordne tingene selv, så er det bedst at være forberedt og ty til de mest egnede værktøjer til arbejdet.

En af de softwareløsninger, som er udviklet specielt til ovennævnte formål er BitDefender Rescue CD, en komplet redningsdisk udstyret til at rydde på i det rod, som er forårsaget af ondsindet malware.

Eftersom BitDefender Rescue CD ikke er afhængig af Windows for at køre, kan softwaren anvendes før operativsystemet starter op. Det eneste krav for at bruge BitDefender Rescue CD på denne måde er, at det ISO billede, som den kommer i, skal skrives/brændes til en disk (CD) og derpå anvendes via det optiske drev, som primær enhed til opstart.

Så snart BitDefender Rescue CD er initialiseret, vil du blive præsenteret for adskillige valgmuligheder, hvoraf de fleste er relaterede til det sprog, som du ønsker at anvende. Ikke desto mindre er en nyttig funktion, som du kan finde lige på startskærmen, verbose mode, der viser information om hver komponent, som er indlæst og som kan være helt bekvem til løsning af hardwareproblemer.

Inden i de XUbuntu-baserede systemomgivelser vil du finde de nødvendige værktøjer, som kan hjælpe dig med at rense for malware ved brug af BitDefenders afprøvede løsninger og også gendanne tabte, eller beskadigede filer. Du behøver ikke foretage manuelle opdateringer af komponenterne til virusrensning, eftersom de er programmerede til at gøre dette automatisk, når BitDefender Rescue CD oprettes.

Alt taget i betragtning så er BitDefender Rescue CD et solidt værktøj til datagendannelse og til fjernelse af malware, som vil bevise sin store værdi for alle brugere, der har brug for at bjerge deres system og reetablere det til en funktionel status.

4

Andre Antivirus Downloads

AVG Free Edition

AVG Free Edition

AVG Free Edition er et anerkendt og troværdigt program til håndtering af virus og spyware trusler i Windows. Med til AVG Free Edition følger en række mindre softwaremoduler, der bla. scanner farlige links i din browser og advare imod falske internetsider. AVG Free Edition har følgende fremtrædende funktioner: Prisbelønnet antivirus og antispyware tekno…

3

BitDefender Free Edition

BitDefender Free Edition

BitDefender Free Edition er én af de mest effektive antivirus softwareløsninger og anerkendt for sin effektivitet, pålidelighed og stabilitet i Windows. BitDefender Free Edition 100% gratis at installere og bruge.BitDefender Free Edition anvender den samme teknologi, ICSA Labs certificeret, som er integreret i alle de andre BitDefender produkter i den kommercielle linjen i seri…

4

avast! Pro Antivirus

avast! Pro Antivirus

Beskyt din computer imod virus og malware angreb med avast! Pro Antivirus, der arbejder lydløst i baggrunden og trækker på så ganske få systemressourcer at du knap mærker det i Windows.avast! Pro Antivirus indeholder den allernyeste teknologi til at holde din computer 100% fri for virus, malware, spyware og hackere som forsøger at stjæle din person…

4

Norton Antivirus

Norton Antivirus

Norton Antivirus Plus er et effektivt virkende hjælpeprogram til sporing og elimination af alle former for virus og malware. Den mest markante ændring i den nye udgave er den nye brugerflade. Det basale udseende og det følelsesmæssige indtryk er det samme, men brugerfladen er blevet reorganiseret for at optimere det med hensyn til berøring (og installation af system…

1