Drivers
Driver Detective

Produkt specifikationer

Producent: Drivers HQ

Licens: Shareware

Version:

Sprog: Engelsk

Pris: 195 kr.

Driver Detective

Download

Få opdateret alle forældede hardware drivere på din computer med Driver Detective, der automatisk identificerer din computermodel og downloader de unikke drivere til hardwarekomponenterne. Alle hardwarekomponenter som bundkort, lydkort, videokort, samt printer og tilsluttede enheder understøttes.

Driver Detective softwaren er designet til hurtigt at finde de nyeste drivere, der er specifikke til din computer via sin brugervenlige grænseflade og adgang til en omfattende online database. Driver Detective sparer brugere for megen frustration og omfattende tid, som normalt er forbundet med opdatering af drivere.

Funktionerne omfatter:

Machine Intelligence - Driver Detective Machine Intelligence identificerer din specifikke computer for at give dig de mest præcise drivere til rådighed. Producenter, der understøttes af Driver Detective omfatter: Dell, HP, Compaq, Gateway, og mange flere.

Branchens førende Scan Technology - Driver Detective bruger den mest præcise og omfattende driver Scanning Engine (DSE), der er bygget op fra bunden ved hjælp af den nyeste teknologi med mere end 10 års erfaring.

Integreret Kundeservice - Drivers HeadQuarters har et veluddannet og erfarent support personale til rådighed til at hjælpe dig gennem integrerede kundesupport værktøjer.

Driver Backup Wizard - Med Driver Detective er der ingen grund til at bekymre sig om at miste drivere igen. Softwaren har en indbygget guide, der giver dig mulighed for at kopiere (backup) dine downloadede drivers til en CD, netværksdrev eller USB flash-drev.

3

Andre Drivers Downloads

Java Runtime Environment

Java Runtime Environment

Java Runtime Environment (JRE) indeholder alt det du behøver på din computer for at afvikle Java applikationer og loade Java applets i din browser.Den seneste version af Java Plug-In teknologi har forbedret stabiliteten, sikkerheden og understøttelsen i Java Runtime Environment - det resulterer i bedre kommunikation mellem Java og JavaScript teknologierne.

5

SlimDrivers

SlimDrivers

SlimDrivers er et nyttige freeware softwareprogram, der kan scanne din computer for manglende eller forældede drivers. Efter analysen er færdig vil SlimDrivers tilbyde automatisk opdatering af de manglende drivers.Udviklerne bag SlimDrivers har skabt et unikt softwareprogram som via en cloud service altid har adgang til de nyeste PC drivers. Det er hensigtsmæssigt altid at have d…

4

DRIVERfighter

DRIVERfighter

Med DRIVERfighter kan du opdatere alle drivere i Windows på én gang og med ét klik. Hvis du oplever at drivere i Windows til f. eks din printer, grafikkort, lydkort eller lignende er forældede så er DRIVERfighter den nemme løsning på problemet. Softwaren er på dansk.DRIVERfighter fungerer i 3 trin, hvor første trin er at scanne din computer…

1

DriverFinder

DriverFinder

DriverFinder er et softwareprodukt, der hjælper dig med at få opdateret alle drivere på din computer under styresystemet Windows. DriverFinder åbner for adgang til en enorm online database med over 27 millioner drivere, samt 3 millioner specifikke drivere udviklet specifikt til computerproducenter som Dell, Toshiba, IBM, Compaq osv.Kort fortalt, så kan DriverFinder fi…

5