Drivers
DRIVERfighter

Produkt specifikationer

Producent:

Licens: Shareware

Version: 2012

Sprog: Engelsk, Dansk, Tysk, Nor

Pris: kr.

DRIVERfighter

Download

Med DRIVERfighter kan du opdatere alle drivere i Windows på én gang og med ét klik. Hvis du oplever at drivere i Windows til f. eks din printer, grafikkort, lydkort eller lignende er forældede så er DRIVERfighter den nemme løsning på problemet. Softwaren er på dansk.

DRIVERfighter fungerer i 3 trin, hvor første trin er at scanne din computer og Windows for manglende eller forældede drivere til hardwareenheder. Hvis der er en driveropdatering tilgængelig til en hardwareenhed vil DRIVERfighter markere det på sin liste.

Næste trin er at DRIVERfighter begynder at downloade alle de nyeste driveropdateringer til din computer. Her understøtter DRIVERfighter alle tænkelige drivere som er installeret i Windows - alt fra lydkort, skærmkort, USB-enheder til printere, scannere og grafikkort.

Det sidste trin er installationen af de driveropdateringer som DRIVERfighter har downloadet til din computer. DRIVERfighter sørger selv for at installere driverne så de fungerer optimalt med de enheder som du har tilknyttet din computer. DRIVERfighter vil løbende tjekke for de seneste driveropdateringer, hver gang der er behov for det.

1

Andre Drivers Downloads

Java Runtime Environment

Java Runtime Environment

Java Runtime Environment (JRE) indeholder alt det du behøver på din computer for at afvikle Java applikationer og loade Java applets i din browser.Den seneste version af Java Plug-In teknologi har forbedret stabiliteten, sikkerheden og understøttelsen i Java Runtime Environment - det resulterer i bedre kommunikation mellem Java og JavaScript teknologierne.

5

SlimDrivers

SlimDrivers

SlimDrivers er et nyttige freeware softwareprogram, der kan scanne din computer for manglende eller forældede drivers. Efter analysen er færdig vil SlimDrivers tilbyde automatisk opdatering af de manglende drivers.Udviklerne bag SlimDrivers har skabt et unikt softwareprogram som via en cloud service altid har adgang til de nyeste PC drivers. Det er hensigtsmæssigt altid at have d…

4

DriverFinder

DriverFinder

DriverFinder er et softwareprodukt, der hjælper dig med at få opdateret alle drivere på din computer under styresystemet Windows. DriverFinder åbner for adgang til en enorm online database med over 27 millioner drivere, samt 3 millioner specifikke drivere udviklet specifikt til computerproducenter som Dell, Toshiba, IBM, Compaq osv.Kort fortalt, så kan DriverFinder fi…

5

DriverScanner

DriverScanner

DriverScanner er en softwareløsning, derpå en enkel og pålidelig måde opdaterer alle systemets hardware drivers. DriverScanner identificerer hvilke drivers tilhørende hardware enheder på brugerens computer, der skal opdateres og leverer de nødvendige links til at hente og installere disse drivers. DriverScanner giver også brugeren mulighed for at…

5