Drivers
DriverFinder

Produkt specifikationer

Producent: DriverFinder.dk

Licens: Shareware

Version: 2.1

Sprog: Engelsk

Pris: 235 kr.

DriverFinder

Download

DriverFinder er et softwareprodukt, der hjælper dig med at få opdateret alle drivere på din computer under styresystemet Windows. DriverFinder åbner for adgang til en enorm online database med over 27 millioner drivere, samt 3 millioner specifikke drivere udviklet specifikt til computerproducenter som Dell, Toshiba, IBM, Compaq osv.

Kort fortalt, så kan DriverFinder finde de nyeste drivere til alt tænkeligt hardware på din computer - fra printere, grafikkort og scannere til lydkort, USB-drev og bundkort.

Så snart en hardware- eller elektronikproducent frigiver nye drivere til deres supporterede hardware enheder bliver disse drivere tilføjet DriverFinders online database - DriverFinder tjekker dagligt databasen for nye opdateringer og er en nyere version tilgængelig bliver den straks downloadet og installeret på din computer.

En stor fordel ved DriverFinder er, at softwaren identificerer alle hardware enheder som er installeret på din PC og du ejer en Dell PC, så vil DriverFinder sørge for at finde drivers specifikt til din Dell PC - det samme med computere fra IBM, HP, Compaq, Acer, ASUS osv.

5

Andre Drivers Downloads

Java Runtime Environment

Java Runtime Environment

Java Runtime Environment (JRE) indeholder alt det du behøver på din computer for at afvikle Java applikationer og loade Java applets i din browser.Den seneste version af Java Plug-In teknologi har forbedret stabiliteten, sikkerheden og understøttelsen i Java Runtime Environment - det resulterer i bedre kommunikation mellem Java og JavaScript teknologierne.

5

SlimDrivers

SlimDrivers

SlimDrivers er et nyttige freeware softwareprogram, der kan scanne din computer for manglende eller forældede drivers. Efter analysen er færdig vil SlimDrivers tilbyde automatisk opdatering af de manglende drivers.Udviklerne bag SlimDrivers har skabt et unikt softwareprogram som via en cloud service altid har adgang til de nyeste PC drivers. Det er hensigtsmæssigt altid at have d…

4

DRIVERfighter

DRIVERfighter

Med DRIVERfighter kan du opdatere alle drivere i Windows på én gang og med ét klik. Hvis du oplever at drivere i Windows til f. eks din printer, grafikkort, lydkort eller lignende er forældede så er DRIVERfighter den nemme løsning på problemet. Softwaren er på dansk.DRIVERfighter fungerer i 3 trin, hvor første trin er at scanne din computer…

1

DriverScanner

DriverScanner

DriverScanner er en softwareløsning, derpå en enkel og pålidelig måde opdaterer alle systemets hardware drivers. DriverScanner identificerer hvilke drivers tilhørende hardware enheder på brugerens computer, der skal opdateres og leverer de nødvendige links til at hente og installere disse drivers. DriverScanner giver også brugeren mulighed for at…

5