Drivers
DriverScanner

Produkt specifikationer

Producent: DriverScanner

Licens: Shareware

Version:

Sprog: Engelsk, Dansk, Tysk, Nor

Pris: 190 kr.

DriverScanner

Download

DriverScanner er en softwareløsning, derpå en enkel og pålidelig måde opdaterer alle systemets hardware drivers.


DriverScanner identificerer hvilke drivers tilhørende hardware enheder på brugerens computer, der skal opdateres og leverer de nødvendige links til at hente og installere disse drivers. DriverScanner giver også brugeren mulighed for at sikkerhedskopiere systemets drivere, så hvis brugeren er nødt til at geninstallere sit operativsystem, kan alle drivers genskabes på få minutter.


Selvom drivere kan opdateres manuelt, så er det en omstændig proces at identificere forældede eller overflødige drivere på en computer - det tager meget lang tid og kræver tilsvarende lang tids søgning på internettet for at finde de nyeste drivere. Desuden kan det være lidt af en prøvelse at identificere den korrekte driver på producentens hjemmeside - det kan ligeledes være risikabelt at download og installere en driver, som ikke matcher den hardware enhed brugeren ønsker at opdatere.

DriverScanner scanner brugerens computer for forældede drivere og finder de seneste, fra producentens frigivede, drivere så brugeren kan installere dem med et enkelt klik. Med installation og opdatering af de eksisterende drivere på computeren vil hardware enheder fungerer optimalt, visse langt færre fejl og ydeevnen på hele systemet vil blive forbedret.


Egenskaber ved DriverScanner:

  • Understøtter alle de store hardware producenter f. eks AMD, Intel, IBM, Acer, ASUS, Canon, NVIDIA, HP, Compaq etc.
  • Understøtter alle typer af hardware enheder tilknyttet computeren f. eks printer, mus, keyboard, joystick, grafikkort, skærm, netkort, bundkort, BIOS etc.
  • Identificerer alle forældede drivere og downloader altid de nyeste drivere til computeren
  • Tager automatisk backup inden installation af drivere for maksimal sikkerhed for brugeren
  • Er godkendt som Microsoft Partner og udviklet til nem integration i alle versioner af Windows
5

Andre Drivers Downloads

Java Runtime Environment

Java Runtime Environment

Java Runtime Environment (JRE) indeholder alt det du behøver på din computer for at afvikle Java applikationer og loade Java applets i din browser.Den seneste version af Java Plug-In teknologi har forbedret stabiliteten, sikkerheden og understøttelsen i Java Runtime Environment - det resulterer i bedre kommunikation mellem Java og JavaScript teknologierne.

5

SlimDrivers

SlimDrivers

SlimDrivers er et nyttige freeware softwareprogram, der kan scanne din computer for manglende eller forældede drivers. Efter analysen er færdig vil SlimDrivers tilbyde automatisk opdatering af de manglende drivers.Udviklerne bag SlimDrivers har skabt et unikt softwareprogram som via en cloud service altid har adgang til de nyeste PC drivers. Det er hensigtsmæssigt altid at have d…

4

DRIVERfighter

DRIVERfighter

Med DRIVERfighter kan du opdatere alle drivere i Windows på én gang og med ét klik. Hvis du oplever at drivere i Windows til f. eks din printer, grafikkort, lydkort eller lignende er forældede så er DRIVERfighter den nemme løsning på problemet. Softwaren er på dansk.DRIVERfighter fungerer i 3 trin, hvor første trin er at scanne din computer…

1

DriverFinder

DriverFinder

DriverFinder er et softwareprodukt, der hjælper dig med at få opdateret alle drivere på din computer under styresystemet Windows. DriverFinder åbner for adgang til en enorm online database med over 27 millioner drivere, samt 3 millioner specifikke drivere udviklet specifikt til computerproducenter som Dell, Toshiba, IBM, Compaq osv.Kort fortalt, så kan DriverFinder fi…

5