DVD Software
DVD to iPod Converter

Produkt specifikationer

Producent:

Licens: Shareware

Version: 2012

Sprog:

Pris: 172 kr.

DVD to iPod Converter

Download

DVD to iPod Converter er en softwareløsning, der hjælper brugeren med at rippe en DVD film til videoformatet MP4 som er det format som kan afspilles på en Apple iPod.

Har du ønsket om at få dine DVD film overført til din iPod, så kam du benytte DVD to iPod Converter til at rippe alle din DVD film og efterfølgende overføre den til din iPod. DVD to iPod Converter kan rippe og konvertere en DVD til MP4 (MPEG-4), MP3, M4A, AAC og WAV - alle DVD film som softwaren ripper, bibeholder deres høje kvalitet, både i video og lyd.

 

Egenskaber ved DVD to iPod Converter

  • DVD til iPod Converter har et brugervenligt interface og du kan betjene softwaren nemt allerede første gang, uanset om du er nybegynder eller erfaren bruger.
  • Softwaren gør det muligt at rippe og konvertere en DVD film til videoformater til afspilning på din iPod. Rip DVD til videoformaterne: MP4 (MPEG-4). Rip DVD til lydformaterne: MP3, M4A, AAC og WAV.
  • Baseret på den nyeste teknologi, er konvertering hastighed blevet markant forbedret. Som et resultat heraf, kan du spare meget tid.
  • Med softwaren kan du justere lysstyrke, kontrast og flip for bedre effekt. Derudover er der funktioner til beskæring og trimning videoen. Desuden kan softwaren afskære de sorte kanter fra videoen, hvis de optræder.
  • DVD til iPod Converter har mulighed for at rippe DVD filmen til enkle titler og kapitler. Du kan vælge en specifik titel eller kapitel du ønsker at konvertere.
  • Hvis du er en ekspert, så vil du få glæde af de avancerede funktioner, der hjælper med at indstille avancerede parametre for bedre effekter, herunder bithastighed, frame rate, video størrelse og så videre.
  • Alle encoder og dekodere er indbygget i produktet, og du behøver ikke at hente ekstra codecs for at fortsætte processen.
3

Andre DVD Software Downloads

ConvertXtoDVD

ConvertXtoDVD

ConvertXtoDVD hjælper dig med at konvertere og brænde alle typer af videofiler til DVD med blot ét klik. Lige meget hvilket videoformat din film er gemt eller rippet til, så kan ConvertXtoDVD skabe en komplet DVD film ud fra den - både med undertekster, lydspor, episoder, grafisk menu osv. Som software er ConvertXtoDVD nemt at arbejde med og når du først…

5

Leawo DVD Ripper

Leawo DVD Ripper

Leawo DVD Ripper er først og fremmest et professionelt softwareprogram udviklet til at rippe en DVD til et valgfrit videoformat. Med programmet kan du rippe og konvertere DVD-film til video i forskellige videoformater. Leawo DVD Ripper hjælper også med backup af en DVD til harddisken uden tab af kvalitet i hverken billede- eller lydkvaliteten. Leawo DVD Ripper kan konvertere DVD…

5

DVDFab DVD Copy

DVDFab DVD Copy

Softwaren DVDFab DVD Copy tillader brugeren at ripper, kopiere og brænde DVD film til et tomt DVD-medie - alt kopibeskyttelsen fjernes i processen. Med få museklik kan brugeren konfigurere hvilke dele af DVD filmen, der skal rippes og hvilket output videoformat filmen skal gemmes. Erfarne brugere kan konfigurere en lang række avancerede indstillinger, der bla. giver større…

4

Passkey for DVD

Passkey for DVD

Passkey for DVD er et Windows-baseret softwareløsning, der hjælper brugere med at fjerne kopibeskyttelsen og andre softwaremæssige begrænsninger fra DVD film og DVD medier. Ofte er en kommercielle DVD film belagt med en eller anden form kopibeskyttelse eller kryptering, der f. eks gør det umuligt at kopiere eller overføre DVD filmen til brugerens computer ell…

4