DVD Software
DVDFab DVD Copy

Produkt specifikationer

Producent: DVDFab.dk

Licens: Shareware

Version: 8.2

Sprog: Engelsk

Pris: 286 kr.

DVDFab DVD Copy

Download

Softwaren DVDFab DVD Copy tillader brugeren at ripper, kopiere og brænde DVD film til et tomt DVD-medie - alt kopibeskyttelsen fjernes i processen.

Med få museklik kan brugeren konfigurere hvilke dele af DVD filmen, der skal rippes og hvilket output videoformat filmen skal gemmes. Erfarne brugere kan konfigurere en lang række avancerede indstillinger, der bla. giver større kontrol over selve processen med at rippe filmen.

Inden DVDFab DVD Copy ripper en DVD film sørger softwaren for at fjerne alle former for kopibeskyttelse, så du ikke skal bekymre dig om beskyttede DVD film eller udenlandske regionkoder.

Tidligere var DVDFab DVD Copy kendt som DVDFab Platinum, men softwaren er nu opdateret med en lang række nye funktioner og derfor navngivet DVDFab DVD Copy for at indikere at den primære funktion er at kopiere indholdet fra en DVD til harddisken.


Oversigt over DVDFab DVD Copy

  • Kloner, brænder, dekrypterer og tager backup af enhver DVD-type.
  • Kopierer DVD-9 til DVD-9, kopierer DVD-5 til DVD-5, kopierer DVD-9 til DVD-5, kopierer DVD-til til DVD-9.
  • Der er hele 8 måder du måder du kan kopiere en DVD film med DVDFab DVD Copy: Full Disc, Main Movie, Split, Merge, Customize, Customize Split, Clone og Write Data.
  • DVDFab DVD Copy kan fjerne alle kendte DVD kopibeskyttelser, imens softwaren kopierer DVD til harddisken, eller til et tomt DVD-medie - herunder DVD+R/RW, DVD-R/RW, DVD+R DL og DVD-R DL med meget høj hastighed omkring 10-20 minutter for en kopiering.
4

Andre DVD Software Downloads

ConvertXtoDVD

ConvertXtoDVD

ConvertXtoDVD hjælper dig med at konvertere og brænde alle typer af videofiler til DVD med blot ét klik. Lige meget hvilket videoformat din film er gemt eller rippet til, så kan ConvertXtoDVD skabe en komplet DVD film ud fra den - både med undertekster, lydspor, episoder, grafisk menu osv. Som software er ConvertXtoDVD nemt at arbejde med og når du først…

5

Leawo DVD Ripper

Leawo DVD Ripper

Leawo DVD Ripper er først og fremmest et professionelt softwareprogram udviklet til at rippe en DVD til et valgfrit videoformat. Med programmet kan du rippe og konvertere DVD-film til video i forskellige videoformater. Leawo DVD Ripper hjælper også med backup af en DVD til harddisken uden tab af kvalitet i hverken billede- eller lydkvaliteten. Leawo DVD Ripper kan konvertere DVD…

5

DVD to iPod Converter

DVD to iPod Converter

DVD to iPod Converter er en softwareløsning, der hjælper brugeren med at rippe en DVD film til videoformatet MP4 som er det format som kan afspilles på en Apple iPod. Har du ønsket om at få dine DVD film overført til din iPod, så kam du benytte DVD to iPod Converter til at rippe alle din DVD film og efterfølgende overføre den til din iPod.…

3

Passkey for DVD

Passkey for DVD

Passkey for DVD er et Windows-baseret softwareløsning, der hjælper brugere med at fjerne kopibeskyttelsen og andre softwaremæssige begrænsninger fra DVD film og DVD medier. Ofte er en kommercielle DVD film belagt med en eller anden form kopibeskyttelse eller kryptering, der f. eks gør det umuligt at kopiere eller overføre DVD filmen til brugerens computer ell…

4