Antivirus
Kaspersky Rescue Disk

Produkt specifikationer

Producent:

Licens: Freeware

Version:

Sprog: Engelsk

Pris: kr.

Kaspersky Rescue Disk

Download

Kaspersky Rescue disk er en softwareløsning til fjernelse af virus i kritiske situationer, især når du ikke længere har adgang til din computer via en normal genstart. Den er designet til at blive anvendt, når almindelig antivirusprogrammer ikke er i stand til at spore og rense et system for forskellige infektioner.

Hvis du er i besiddelse af Kaspersky Antivirus, eller Kaspersky Internet Security, kan Rescue Disk blive oprettet direkte via disse produkter. Hvis ikke, kan en ISO-fil brændes til en CD eller DVD ved anvendelse af din hardware-brænder, eller hvad du vælger. Den kan også anbringes på en opstartbar USB udstyrsenhed og startes derfra.

Således fungerer det: Indstil dit system til at starte fra CD, DVD eller USB udstyrsenheden, indsæt det oprettede medie eller USB-drev og genstart systemet. Efter en hurtig loading-proces er du inde i Kaspersky Rescue Discs interface. Du udvælger nu ganske enkelt de komponenter, som Kaspersky skal bearbejde (sektorer for diskopstart, skjulte opstartsobjekter, eller lokale harddiske) og tryk så på scan-tasten.

Kaspersky Rescue Disk leverer nu en rapport over alle ondsindede objekter, som er blevet fundet i dit system, så som virus og trojanske heste, men også adware og anden lignende software. Inficerede filer kan holdes i karantæne, blive desinficeret, eller fjernet fuldstændigt.

Indstillingerne i menuen gør det muligt for dig at konfigurere det aktuelle sikkerhedsniveau, filtyper, scanningsoptimeringer (dvs. overspringe filer, som er blevet scannet længere end et vist antal sekunder), arkivere scanning, installationspakker m.m. Opdateringen foretages på ordinær basis og anvisninger kan opstilles for malware sporing, eller ændringer, forældede databaser, fejlslagne arbejdsopgaver, eller andet.

Sammenfattende er Kaspersky Rescue Disk en fremragende fremgangsmåde til fjernelse af trusler, som der ikke kan ryddes op i med en standard antivirusløsning. Den kræver en vis mængde anstrengelse (brænding af CD/DVD), men den fuldfører, hvor andre sikkerhedsløsninger slår fejl.

3

Andre Antivirus Downloads

AVG Free Edition

AVG Free Edition

AVG Free Edition er et anerkendt og troværdigt program til håndtering af virus og spyware trusler i Windows. Med til AVG Free Edition følger en række mindre softwaremoduler, der bla. scanner farlige links i din browser og advare imod falske internetsider. AVG Free Edition har følgende fremtrædende funktioner: Prisbelønnet antivirus og antispyware tekno…

3

BitDefender Free Edition

BitDefender Free Edition

BitDefender Free Edition er én af de mest effektive antivirus softwareløsninger og anerkendt for sin effektivitet, pålidelighed og stabilitet i Windows. BitDefender Free Edition 100% gratis at installere og bruge.BitDefender Free Edition anvender den samme teknologi, ICSA Labs certificeret, som er integreret i alle de andre BitDefender produkter i den kommercielle linjen i seri…

4

avast! Pro Antivirus

avast! Pro Antivirus

Beskyt din computer imod virus og malware angreb med avast! Pro Antivirus, der arbejder lydløst i baggrunden og trækker på så ganske få systemressourcer at du knap mærker det i Windows.avast! Pro Antivirus indeholder den allernyeste teknologi til at holde din computer 100% fri for virus, malware, spyware og hackere som forsøger at stjæle din person…

4

Microsoft Security Essentials

Microsoft Security Essentials

Microsoft Security Essentials er udviklet af Microsoft selv med henblik på at yde real-time beskyttelse til din hjemmecomputer. Softwaren blokerer virus, spyware og andet ondsindet softwareinstallationer.Som software er Microsoft Security Essentials en gratis download fra Microsoft og programmet er meget nemt at installere, bruge og bliver automatisk opdateret direkte fra Microsofts egne ser…

3