Nyheder

Anmeldelse af AVG Performance 2015

Anmeldelse af AVG Performance 2015

I AVG Performance, som fungerer som en pakkeløsning med forskellige AVG produkter, har du adgang til ubegrænsede installationer af følgende:

AVG PC TuneUp

AVG Cleaner til Mac

AVG Cleaner til Android

AVG PC TuneUp dækker alt, hvad din PC behøver til vedligeholdelse og vi mener ikke blot det sædvanlige "tøm midlertidige mapper og slet din browsers registrering af tidligere kommandoer". Programmet rydder op efter større applikationer, lokaliserer dubletfiler, fjerner sekundært lag af opstartsprogrammer, reparerer og defragmenterer registreringsdatabasen, deaktiverer unødvendige processer, optimerer levetid for batterier på bærbare computere og m.m. Hvis du er den fingernemme type, kan du selv tage fuld kontrol, men ellers er programmet i stand til at gøre det meste af sit arbejde helt automatisk.

AVG Cleaner til Android frigør lagerplads ved at rydde op i uønskede cache filer, din browser og app historik og måske gamle opkald og beskeder. En App Uninstaller hjælper med at efterse og afinstallere dine apps efter format, data og batteriforbrug. Et profilsystem optimerer levetid for batteriet på din mobiltelefon og igen sagt, så er der et "Auto Maintenance" værktøj til at ordne din udstyrsenhed helt automatisk.

AVG Cleaner til Mac koncentrerer sig om uorden på harddisekn. Dens Disk Cleaner modul fjerner uønskede filer for at frigøre diskplads, mens Duplicate Finder gennemsøger dit system for ubrugelige dubletfiler.

Du er ikke begrænset til kun at bruge en af disse programmer eller én per enhed. AVG Performance licensen dækker alle dine computere, Macs og Android enheder, ligegyldig hvor mange du har af hver.

Læs meget mere om produktet hos AVG Danmark eller AVG United States.