Nyheder

Review af BullGuard Antivirus 2013

Review af BullGuard Antivirus 2013

En af de bemærkelsesværdige funktioner, som BullGuard Antivirus tilbyder, er dens brede rækkevidde af beskyttelse. Softwaren er designet til at spore virus, trojanske heste, malware, rootkits, orme, rootkits og kort sagt alt skadeligt software som kan beskadige brugerens computer. Den vogter også din computer mod spyware, phishing-links i e-mails og spam.

BullGuard Antivirus tilbyder et hjælpeprogram til sikker surfing på internettet, som vil advare dig, hvis en hjemmeside rummer ondsindede filer. Hjælpeprogrammet vil også gøre dig opmærksom på alle de hjemmesider, som du bør undgå på grund af mulige, farlige filer.

BullGuard Antivirus har modtaget certificering fra ICSA laboratorierne. Den opnåede også VB100 certificering fra Virus Bulletin. På AV Test Labs certificering scorede den 100% for malware blokering, 99% for ”real-world” angreb og 99% for sit eksemplariske malware-sporingsrate. Også selv om dette antivirusprogram scorede højt ved de fleste af de tests, den blev underkastet, opnåede adskillige andre antivirusprogrammer højere scorer og skubbede BullGuard Antivirus længere ned på vores rangeringsliste. Et andet minus for dette program er, at den ikke modtog West Coast Labs certificeringer.

BullGuard har en brugervenligt brugerflade som er fejlfrit oversat til dansk. Du kan med lethed navigere gennem programmet og finde de funktioner og redskaber, som du søger efter. Der er som basismenu tre valgmuligheder - antivirus, spamfilter og support - og hvert område er så lettilgængeligt og så enkelt at bruge, at selv en person, der ikke er fortrolig med denne type software, let vil kunne være i stand til at bruge den. Hvis du har nogle spørgsmål, eller usikkerhedsmomenter opstår, mens du anvender denne antivirusprogrammet, tilbyder BullGuard en bred vifte af udemærkede valgmuligheder for brugersupport.

BullGuard tilbyder e-mail, telefon og live-chat support som kundeservice. Selskabet yder også en stor mængde online ressourcer og supplerende hjælp, hvis du ønsker at løse problemet på egen hånd.

Frem for alt er BullGuard Antivirus et fremragende valg til beskyttelse af din computer. Den tilbyder den beskyttelse, som du har brug for til din data og den har fået certificering fra adskillige instanser til testning af software. BullGuard er ikke øverst på listen for dens testscoringer, men den har alligevel opnået bemærkelsesværdige resultater. BullGuard Antivirus er et stabilt antivirus-redskab, som vil kunne sørge for den beskyttelse og sikkerhed, som du har brug for til din PC.

Download BullGuard Antivirus