Defrag
O&O Defrag

Produkt specifikationer

Producent: O&O Software

Licens: Shareware

Version: 16

Sprog: Engelsk

Pris: kr.

O&O Defrag

Download Køb

Hvis du bruger en del tid på computere, så vil en lang system- og programopstart, endeløs udførelse og hukommelsesprocesser, eller endog systemsammenbrud under afspilning hurtigt kunne ødelægge din fornøjelse.

Defragmentering af din PC kan i stor grad accelerere den hastighed med hvilken, du kan arbejde på din computer. Når du defragmenterer, bliver de filer, som er fragmenterede på disken helt logisk reorganiserede således, at filer hurtigt kan genkendes og blive behandlet af hardwaren. Ydelsesgevinster på op til 100% er ikke ualmindeligt!

Med O&O Defrag kan du se, hvad programmet gør for dit system takket være grafik og statistikker, som viser dig forskellen mellem før og efter defragmenteringen.

En kontinuerlig sortering af filer på harddisken betyder, at de hurtigere kan læses af Microsoft Windows, som på sin side accelererer alle læste og skrevne tilgange med op til 100%.

Med O&O Defrag kan adskellige drev blive defragmenterede samtidigt. Yderligere er algoritmerne blevet blevet betragteligt forbedret, hvad der reducerer det tidsforbrug, der kræves for en defragmentering, med op til 40%. Ved at bruge O&O Defrag, kan filer læses og skrives meget hurtigere. Hvad der, i første omgang, synes at være tabt ydelse kan let genvindes og realiseres med O&O Defrag.

O&O Defrag arbejder stille og roligt i baggrunden, således at defragmenteringsprocessen ikke forstyrrer andre opgaver og ikke på virker dit system negativt.

2

Andre Defrag Downloads

Wise Desk Cleaner Free

Wise Desk Cleaner Free

Undrer du dig over, hvor al din harddiskplads er blevet af? Der er en god chance for, at du i det mindste kan få noget af den tilbage. Wise Desk Cleaner Free kan hjælpe med at rense dit system og søge efter junkfiler, som kan slettes. Til forskel fra de fleste konkurrenter, sletter programmet ikke simpelthen indholdet i foruddefinerede mapper (recycle bin, temporære filer,…

3