Defrag
Wise Desk Cleaner Free

Produkt specifikationer

Producent: WiseCleaner.com

Licens: Freeware

Version: 7

Sprog: Engelsk

Pris: kr.

Wise Desk Cleaner Free

Download

Undrer du dig over, hvor al din harddiskplads er blevet af? Der er en god chance for, at du i det mindste kan få noget af den tilbage. Wise Desk Cleaner Free kan hjælpe med at rense dit system og søge efter junkfiler, som kan slettes.

Til forskel fra de fleste konkurrenter, sletter programmet ikke simpelthen indholdet i foruddefinerede mapper (recycle bin, temporære filer, browser cache o.s.v.). I stedet gennemsøger det dit harddisk som helhed på udkig efter temporære filtyper og rester af samme.

Den gode nyhed ved dette tiltag er, at Wise Desk Cleaner er meget grundig og kan afdække junk, som andre hjælpeprogrammer ville kunne gå glip af. Men den dårlige nyhed er, at det er langsommere og at der er risici forbundet med det, fordi det er vanskeligt, at identificere det, som kan slettes med sikkerhed.

Programmet hævder f.eks., at alt, hvad der har en CHK tilføjelse, er en scandisk rest og kan slettes, men en CHK fil kan også være checkpoint for en database, som virkelig ikke burde slettes. Lad ikke dette få dig til fuldstændig, at opgive Wise Desk Cleaner Free, eftersom du, med blot ét klik, kan fortælle det, at det ikke skal spore CHK filer - og du vil være sikret mod tilfældige sletninger.

Men ikke desto mindre vil vi anbefale, at du checker hver fil, som programmet anfører på listen, før du sletter den, blot for at være sikker på, at du ikke sletter noget vigtigt.

Vurdering:

En grundig fremgangsmåde til at opdage junkfiler, men pas på - det her er ikke for begyndere. Programmet vil også kunne anbefale, at du sletter filer, der bør forefindes og du vil have brug for ekspertise for at kunne vurdere forskellen.

3

Andre Defrag Downloads

O&O Defrag

O&O Defrag

Hvis du bruger en del tid på computere, så vil en lang system- og programopstart, endeløs udførelse og hukommelsesprocesser, eller endog systemsammenbrud under afspilning hurtigt kunne ødelægge din fornøjelse. Defragmentering af din PC kan i stor grad accelerere den hastighed med hvilken, du kan arbejde på din computer. Når du defragmentere…

2