Disk Utilities
RegistryBooster

Produkt specifikationer

Producent: RegistryBooster.dk

Licens: Shareware

Version: 2012

Sprog: Engelsk, Dansk, Tysk, Nor

Pris: 189 kr.

RegistryBooster

Download

RegistryBooster er et dansk-oversat softwareløsning, der reparerer kritiske og almindelig fejl i Windows og renser godt ud i system, så tab af hastighed bliver neutraliseret og computeren genvinder sin oprindelige ydeevne.

RegistryBooster er en løsning på fejl i Windows og problemer, der opstår i registreringsdatabasen og skaber konflikter i Windows-miljøet - f. eks ved afvikling af software, processer og services i styresystemet. RegistryBooster er en prisvindende softwareløsning som er benytter en pålidelig Microsoft Partner Gold teknologi til at rette fejlene i Windows.

 

Hvad gør RegistryBooster

RegistryBooster starter med at gennemføre en grundig scanning af din computers registreringsdatabasen og kontrollerer for kritiske systemfejl, fejl i systemfilerne, fejl med filtypenavn og andre presserende konflikter i registreringsdatabasen. RegistryBooster vil efterfølgende reparere eller fjerne fejlagtige, ubrugte, korrupte og skadelige filer og henvisninger så problemerne bliver løst og du får maksimalt effektivitet ud af computeren igen.

Du kan derefter bruge regelmæssige scanninger til at holde din registreringsdatabasen struktureret og din PC på sin maksimale hastighed og ydeevne. Med RegistryBooster du se umiddelbare stigninger i ydelse og fald i systemets konflikter. 

 

Hvordan forbedrer RegistryBooster min PC?

Registreringsdatabasen er den centrale for enhed i Windows og på din computer. Den indeholder vigtige hardware og software instruktioner, der skal tilgås af løbende af styresystemet for at afvikle software og handlinger i Windows. Mens en ny computers registreringsdatabase er ren og struktureret, så vil registreringsdatabasen efter 3-6 måneder blive fyldt med overflødige henvisninger, filer og fejl som kan skabe konflikter i Windows.

Alt data i registreringsdatabasen bliver også løbende defragmenteret og dermed spredt udover et større område, der gør det besværligt og langsommeligt for Windows at tilgå den data som løbende skal bruges til afvikling af processer osv. Resultatet er en markant hastighedsforringelse og tab af effektivitet.

RegistryBooster forbedrer din PC ved at optimere registreringsdatabasen på to forskellige måder. Efter en scanning for forældede og skadelige systemfiler, vil RegistryBooster rense og rydde op i fejl i registreringsdatabasen. RegistryBooster kan også defragmentere registreringsdatabasen ved sortere alle systemfiler efter brug og prioritet i Windows. Med en ren og defragmenteret registreringsdatabasen, kan din computers hastighed maksimeres og computeren vil have langt færre fejl. Frem for alt er RegistryBooster hurtig, effektiv og nem at bruge.

5

Andre Disk Utilities Downloads

CCleaner

CCleaner

Er du træt af en ustabil PC med langsom opstart og nedsat ydeevne i Microsoft Windows? Så er CCleaner det perfekte program til at løse problemerne.CCleaner kan optimerer mange aspekter ved din PC ved bla. at rydde op i registreringsdatabasen, rense ud i alle de midlertidige filer på computeren og fjerne unødvendige programmer/services fra opstarten. Hvis du oplever,…

5

HDD Regenerator

HDD Regenerator

HDD Regenerator reparerer uløselige fejl på din harddisk og retter alle forekomster af "bad sectors", der måtte være på harddisken og er skyld i at Windows ikke fungerer korrekt eller din data er gået tabt. Det er primært det fysiske "bad sectors" fejl på harddisken som HDD Regenerator er udviklet til at reparere og softwaren klarer udfordringen ude…

4

Advanced SystemCare PRO

Advanced SystemCare PRO

Advanced SystemCare PRO er en samlet softwareløsning, der holder din computer i topform ved at forøge hastigheden i alle versioner af  Windows (Windows XP, Windows Vista, Windows og Windows 8) og beskytte imod spyware som reducerer ydeevnen. Softwaren adskiller sig fra dets konkurrenter ved både at tilbyde tune-up af computeren, anti-spyware, privatlivsbeskyttelse og grund…

5

SpeedUpMyPC

SpeedUpMyPC

SpeedUpMyPC sørger for at udnytte din computers fulde potentiale ved at optimere ydelsen og hastigheden i Windows. Som Microsoft-partner med en Gold-kompetence har Uniblue udviklet SpeedUpMyPC specifikt til styresystemet Windows og softwaren er anerkendt som pålidelig og yderst effektivt. Softwaren fungerer ved at du installerer SpeedUpMyPC og foretager en ydelsesscanning, der stiller…

4